Hatha Flow yogauddannelse midt i Odense
hos Fyns største yogacenter 

Yogauddannelsen
På din yogalæreruddannelse vil du blive uddannet til at undervise i grundlæggende hatha og vinyasa yoga samt i åndedrætsøvelser, afspænding og meditation. Vi er ambitiøse, fordi vi mener, at yogaens mange discipliner skal være en del af en yogaklasse og dermed en del af en yogalærers baggrund. Det betyder, at du skal kunne mere end dine stillinger. Du lærer, hvad sindet og meditation kan, så du kan guide korte afspændinger og meditationer.

Du vil få udleveret et omfattende kompendium, som indeholder alt, du har brug for. Vi anbefaler desuden, at du læser enkelte, udvalgte bøger inden uddannelsesstart.

Indhold yogauddannelse

Yoga filosofi
Anatomi med fokus på led og bevægelse
Stillinger (asanas)
Åndedrætslære (pranayama)
Afspænding (yoga nidra)
Meditation og mindfulness
Yoga etik (yama og niyama)
Undervisningstræning
Undervisningsteknik
Underviserrollen

I din yogauddannelse vil der yderligere indgå:
Master classes i aktuelle yogaformer.
Supervision og studiegrupper
Selvstudium af et begrænset pensum
Adgang til 10 klasser på Nordisk Yoga undervejs (gælder ikke HOT-yoga og events).

Ønsker du at blive certificeret yogalærer fra Nordisk Yoga skal du bestå 2 skriftlige opgaver, samt en praktisk opgave.  1. skriftlige opgave udleveres i september og  2. skriftlige, samt den praktiske opgave i november.

Tidsplan 2021:
Uddannelsen forløber over et år.

Første mødegang tirsdag d.19. januar
Slut: November 2021.

Der undervises tirsdage i ulige uger fra kl. 16:00 – 21:00. Undtagen i uge 7 & uge 26-30. Derudover 6  fordybelsesweekender: d.5.-7. februar, 19.-21. marts, 1.-2. maj, 18.-19. september, 30.-31. oktober og d.27.-28. november.

For 2020 holdet: Vi ses d. 25. – 27. september / d. 11. okt. kl. 10-17 / d. 24. okt. kl. 10-17 / d. 20. – 22. november.

Pris og betalingsbetingelser
Pris: 26.500,-
Depositum på 4.500,- betales ved optagelse. Det resterende beløb betales ved den følgende måneds begyndelse eller efter aftale. Ved stop under uddannelsen er der ingen tilbagebetaling.

I prisen indgår:
200 timers intensiv undervisning
Manual/undervisningsmateriale
Eksamen – frivillig.
Certifikat – hvis bestået eksamen.
10 klip til de fleste klasser på Nordisk Yoga. 
Støttende gruppe af medkursister og stort netværk af undervisere og en livslang tilknytning til det fedeste yoga sted midt på Fyn!

Har du brug for mere information er du meget velkommen til at kontakte enten Jette: , tlf.: 21 19 04 20, eller Vivi: , tlf.: 60 17 87 08.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Ansøgere
Du skal have erfaring med yoga, gerne mindst to års egenpraksis. Være motiveret for at deltage aktivt i undervisningen, ved 85 % deltagelse på klasserne udstedes diplom hvis du vælger at gå til eksamen og består.
Kunne afsætte tid til forberedelse og gruppearbejde. Måske har du en yogalærer i maven, men det kan også være, du vil bruge uddannelsen som selvudvikling og fordybelse af din personlige praksis.

Ansøgning om optagelse sendes til

Ansøgningen på maximum en A4 side skal indeholde:
En kort introduktion af dig, minimum: navn, alder, adresse, mail, tlf. nr, (uddannelses) baggrund. Beskrivelse af din erfaring med yoga. Din begrundelse for at søge optagelse.

Når du optages, får du hurtigt besked, og du modtager derefter oplysninger om, hvordan du tilmelder dig.

Nordisk Yoga

Vil du deltage i et intensivt yogaforløb over 11 måneder i 2021? Et forløb, hvor du fordyber dig i yogaens mange discipliner sammen med en mindre gruppe ligesindede under kyndig vejledning.

Dit formål er enten at undervise i yoga eller at opleve yogaens magi og forvandling i din egen krop og i dit eget sind. Måske begge dele.

Nordisk Yoga udbyder nu en solid og alsidig 200 timers hatha flow yogalærer uddannelse i vores lækre, lokaler midt i Odense, hvor vi har tre yogasale og en hot yoga sal.

Nordisk Yoga har eksisteret siden 1983 og er en stor skole med mange højt kvalificerede undervisere indenfor Hatha, Vinyasa, Astanga, Iyengar, Yin, Hot-yoga og Kundalini. Desuden underviser vi i mindfulness og meditation, graviditetsyoga, efterfødselsyoga, pilates og stimulastik. Vi er en stor skole med 20 undervisere, som spænder vidt.

Undervisere
Du vil møde forskellige inspirerende undervisere undervejs i workshops og masterclasses. Hovedundervisere: Jette Billund og Vivi Korn

Jette
Jette lægger vægt på styrke, smidighed og bevidsthed både i sin tilgang til yoga og til livet i det hele taget. Yogaens filosofi, grundholdninger og meditative fokus er til stede i hendes undervisning, uanset om det er asanas eller meditation, der er på programmet. Hun brænder for yogaen og har et klart mål med sin undervisning.

Uddannelse: Cand. mag. i engelsk og idræt. Yogalærer og mindfulness instruktør (hatha og hotyoga). Voksenunderviser (pædagogikum). 22 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Vivi
Vivi har mangeårig kendskab til yoga både som udøver og underviser. Startede i 80’erne med uddannelse på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København. Etablerede egen yogaskole i Odense og videreuddannede sig senere indenfor Iygengar- og vinyasa yoga. I dag både leder og underviser på Nordisk Yoga. Vivis undervisning har fokus på åndedræt, bevægelse og afspænding. Desuden formidlingen af kærligheden til yogafilosofi og tankegang, som har været ledetråd for hendes liv og virke.

Uddannelse: Bachelor i Idræt og Historie fra SDU. Hamsa yoga 200 TT. Gravidyoga Yogini Yoga. 30 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Testimonials

For mig har yogastudiet givet anledning til at kigge indad. Indad i form af at se hverdagens spektakler i et nyt lys hvor refleksion og et ekstra åndedræt er nøglen til ro og foranderlighed. Yoga er for mig den tydeligste kobling mellem krop og sjæl og ved at give tid og plads i ens hverdag til denne kobling, jo større følelse af ro, pusterum og refleksion indfinder sig. Virker ovenstående som noget for dig, så kom på uddannelse hvor du vil blive både udfordret og føle dig oplyst om dine enge mønstre, hvis du giver dig selv lov.
Silja Junker Jørgensen, oktober 2019

At begynde på yogauddannelsen hos Nordisk Yoga var først og fremmest noget, jeg gjorde for mig selv. Fordi jeg gerne vil have yoga til at fylde mere i mit liv. Jeg havde ikke planer om at skulle undervise, men det har jeg nu! Det har været et fantastisk forløb. Personligt givende og udviklende. Jeg dyrker yoga hver morgen nu, og det har skabt en anden ro og glæde i min hverdag. Den glæde vil jeg gerne give videre til andre. Annette Wognsen, oktober 2019.