Hatha Flow yogalærer uddannelse midt i Odense
hos Fyns største yogacenter 

Nordisk Yoga

Vil du deltage i et intensivt yogaforløb over 11 måneder i 2020? Et forløb, hvor du fordyber dig i yogaens mange discipliner sammen med en mindre gruppe ligesindede under kyndig vejledning.

Dit formål er enten at undervise i yoga eller at opleve yogaens magi og forvandling i din egen krop og i dit eget sind. Måske begge dele.

Nordisk Yoga udbyder nu en solid og alsidig 200 timers hatha flow yogalærer uddannelse i vores lækre, lokaler midt i Odense, hvor vi har tre yogasale og en hot yoga sal.

Nordisk Yoga har eksisteret siden 1983 og er en stor skole med mange højt kvalificerede undervisere indenfor hatha, vinyasa, astanga, Iyengar, yin, hot-yoga og Bowspring. Desuden underviser vi i mindfulness og meditation, graviditetsyoga, efterfødselsyoga, pilates og stimulastik. Vi er en stor skole med 20 undervisere, som spænder vidt.

 

Undervisere
Du vil møde forskellige inspirerende undervisere undervejs i workshops og masterclasses. Hovedundervisere: Jette Billund og Vivi Korn

Jette
Jette lægger vægt på styrke, smidighed og bevidsthed både i sin tilgang til yoga og til livet i det hele taget. Yogaens filosofi, grundholdninger og meditative fokus er til stede i hendes undervisning, uanset om det er asanas eller meditation, der er på programmet. Hun brænder for yogaen og har et klart mål med sin undervisning.

Uddannelse: Cand. mag. i engelsk og idræt. Yogalærer og mindfulness instruktør (hatha og hotyoga). Voksenunderviser (pædagogikum). 22 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Vivi
Vivi har mangeårig kendskab til yoga både som udøver og underviser. Startede i 80’erne med uddannelse på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København. Etablerede egen yogaskole i Odense og videreuddannede sig senere indenfor Iygengar- og vinyasa yoga. I dag både leder og underviser på Nordisk Yoga. Vivis undervisning har fokus på åndedræt, bevægelse og afspænding. Desuden formidlingen af kærligheden til yogafilosofi og tankegang, som har været ledetråd for hendes liv og virke.

Uddannelse: Bachelor i Idræt og Historie fra SDU. Hamsa yoga 200 TT. Gravidyoga Yogini Yoga. 30 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Uddannelsen
På din yogalærer uddannelse vil du blive uddannet til at undervise i grundlæggende hatha og vinyasa yoga samt i åndedrætsøvelser, afspænding og meditation. Vi er ambitiøse, fordi vi mener, at yogaens mange discipliner skal være en del af en yogaklasse og dermed en del af en yogalærers baggrund. Det betyder, at du skal kunne mere end dine stillinger. Du lærer, hvad sindet og meditation kan, så du kan guide korte afspændinger og meditationer.

Du vil få udleveret et omfattende kompendium, som indeholder alt, du har brug for. Vi anbefaler desuden, at du læser enkelte, udvalgte bøger inden uddannelsesstart.

Indhold
Yoga filosofi
Anatomi med fokus på led og bevægelse
Stillinger (asanas)
Åndedrætslære (pranayama)
Afspænding (yoga nidra)
Meditation og mindfulness
Yoga etik (yama og niyama)
Undervisningstræning
Undervisningsteknik
Underviserrollen

I din uddannelse vil der yderligere indgå:
Master classes i Iyengar, Astanga og Yin yoga.
Supervision og studiegrupper
Selvstudium af et begrænset pensum
Adgang til 10 klasser på Nordisk Yoga undervejs (gælder ikke HOT-yoga og events)
En frivillig og gratis eksamen

Tidsplan
Uddannelsen forløber over et år.

Start: Januar 2020 – første mødegang 14. januar
Slut: December 2020 – sidste mødegang 22. november.

Tirsdage i ulige uger fra kl. 16:00 – 20:30. Undtagen uge 7 samt ugerne 27-32.

Fem fordybelsesweekender i 2020:
31. januar- 2. februar
27.- 29. marts
5. – 7. juni
25. – 27. september
20 – 22. november

Fredage: Kl. 16:00 – 20:30
Lørdage: Kl. 10:00 – 17:30
Søndage: Kl. 10:00 – 16:00

Det er muligt at overnatte på Nordisk Yoga i weekenderne.

Ansøgere
Du skal have erfaring med yoga, gerne mindst to års egenpraksis. Være motiveret for at deltage aktivt i undervisningen, ved 85 % deltagelse på klasserne udstedes diplom.
Kunne afsætte tid til forberedelse og gruppearbejde (begrænset omfang). Måske har du en yogalærer i maven, men det kan også være, du vil bruge uddannelsen som selvudvikling og fordybelse af din personlige praksis.

Ansøgning om optagelse sendes til

Ansøgningen på maximum en A4 side skal indeholde:
En kort introduktion af dig, minimum: navn, alder, adresse, mail, tlf. nr, (uddannelses) baggrund. Beskrivelse af din erfaring med yoga. Din begrundelse for at søge optagelse.

Når du optages, får du hurtigt besked, og du modtager derefter oplysninger om, hvordan du tilmelder dig.

Pris og betalingsbetingelser
Pris: 26.500,-
Depositum på 4.500,- betales ved optagelse. Det resterende beløb betales ved den følgende måneds begyndelse. Ved stop under uddannelsen er der ingen tilbagebetaling.

I prisen indgår:
200 timers intensiv undervisning
Manual/undervisningsmateriale
Eksamen
Certifikat
10 klip til de fleste klasser på Nordisk Yoga undervejs
En times individuel vejledning hos enten Jette eller Vivi
Støttende gruppe af medkursister og stort netværk af undervisere og en livslang tilknytning til det fedeste yoga sted midt på Fyn!

Har du brug for mere information er du meget velkommen til at kontakte enten Jette: , tlf.: 21 19 04 20, eller Vivi: , tlf.: 60 17 87 08.

Vi glæder os meget til at høre fra jer!