Få en skøn graviditet med yoga for gravide

Yoga er genialt til din gravide krop

Målet med yoga for gravide er at få dig til at nyde din graviditet og sammen med din partner se frem til fødslen med glæde og forventning.

De fysiske øvelser styrker din krop, mens den forandrer sig.

Yogaen hjælper dig også med at slappe af, slippe tanker og bekymringer.

Med åndedrætsøvelser og afspænding lærer du at koble af fra tankerne, så du kan nyde din graviditet og din kommende baby.

Online-undervisning: Ønsker du at forberede dig til fødslen hjemmefra? Vi har optaget 3 videoer, hvor du og din partner kan forberede jer til fødslen via afspænding, åndedrætsøvelser og fødestillinger. Pris: 295 kr.

Kontakt: info@nordiskyoga.dk

Det får du ud af yoga for gravide

Mere energi

Yoga giver større kropsbevidsthed og derved større velvære og mere energi. De fysiske øvelser forebygger graviditetsgener som kramper, problemer med lænd og fordøjelsen.

Bedre vejrtrækning

At trække vejret dybt og rigtigt vil gøre dig godt under graviditet såvel som fødsel. Du lærer åndedrætsteknikker og lærer at bruge vejrtrækningen hensigtsmæssigt.

Bedre klare smerter

Du lærer teknikker til at håndtere smerte og vejrtrækningsteknikker, som du kan bruge under fødslen. Hver undervisning slutter med dybdeafspænding.

Opdag din indre styrke

Du kan meget mere end du tror! Til Yoga for gravide opdager du dine ressoucer og den indre kraft, der er til stede for at støtte dig under graviditeten og fødslen.

Det siger tidligere kursister

Med den forandring det er for krop og sind at være gravid, blev yogaen et vigtigt holdepunkt for mig hver uge. Jeg kunne ikke forstille mig at have undværet den. Yogaen hjalp mig til at forberede mig både fysisk og mentalt til fødslen. Derudover var fælleskabet med andre gravide - selv i stilhed under yogaen - et dejligt sted at være. Jeg gik altid fra yogatimen i Nordisk Yoga med mere energi. Det kan varmt anbefales!Anne Kathrine, Odense
Tusind tak for et fantastisk forløb med graviditets yoga. Det har været meget lærerrigt for en sportstosse som mig.Frederikke Jars
Det bedste ved gravid yoga hos Nordisk Yoga var træningen af åndedrættet. Det fik mig igennem fødslen – uden nogen form for bedøvelse. Det var ingen begrænsning at være gravid – jeg kunne sågar stå på hovedet. Det var ikke kun fysisk hårde øvelser – jeg fik også pludselig tid og ro til at mærke min søn og forstå den nye virkelighed, når vi lavede afspænding til sidst.Maria Lyth

Video: Sådan foregår yoga for gravide

Hvornår kan du begynde til gravid yoga

Der er hensigtsmæssigt at starte på kurset i 5.-6. måned.

Efter fødslen kan du begynde til efterfødselstræning, hvor du tager din baby med. Det kan du gøre allerede efter 3 uger.

Senere kan du gå til Stimulastik og Babyyoga sammen med din baby og få råd til nye aktiviteter, som du kan lave med din baby.

Mindfulness Yoga Odense

Fødselsforberedelse for par - 2 timer

Vi afholder løbende to timers fødselsforberedelsesworkshops, hvor du som gravid kan deltage sammen med din partner.

Her har den kommende far/partner mulighed for at lære nogle øvelser fra vores yogahold fra gravide.

Som par vil I blive instrueret i fysiske øvelser og åndedrætsteknikker, der kan bruges under fødslens forskellige faser.

Ved de fleste øvelser er der også noget partneren kan gøre for at hjælpe til.

Læs mere om workshoppen og se ledige hold her.