Om Nordisk Yoga

Når du deltager på et yogakursus hos Nordisk Yoga, oplever du at være til stede i nuet, og at sindet får ro. Store lyse lokaler danner en smuk ramme om denne ro. Her arbejder du koncentreret med øvelser, der giver dig styrke og smidighed, så du kan gå hjem fuld af energi og velvære. Yoga er for alle, og bidrager til et godt helbred. Yoga giver ro, nærvær og balance – vigtige komponenter i et aktivt og lykkeligt liv. Udover mange former for yoga tilbyder vi undervisning i Pilates & Slings, gravidyoga og efterfødselstræning, fødselsforberedelse og pilates.

Professionel instruktion
Nordisk Yoga har eksisteret i Odense siden 1983. I dag er vi et team af erfarne og veluddannede yogalærere, der brænder for at undervise. Vi lægger vægt på en professionel og grundig instruktion, der tager hensyn til den enkelte elev i en afslappet atmosfære. Nordisk Yoga tilbyder undervisning i en bred vifte af yogaens specialer. Du kan derfor få kvalificeret undervisning, i den yogagren, som passer til dig: Hatha-, Vinyasa-, Ashtanga-, Iyengar-, Yin-, Hot Yoga, Hormonbalancerende Yoga, Mindfulness & meditation samt Pilates & Slings. Vi har ligeledes kurser for dig som er gravid eller på barsel.

Yogatræning ved Nordisk Yoga i Odense

Centralt beliggende lokaler
Vi råder over to yogastudier og du finder begge centralt placeret inde i Thrige Firkanten. Der er mulighed for parkering og vi ligger i gå afstand til Odense Banegård.

På Tolderlundsvej 7 finder du vores to store og lyse lokaler, som vi har indrettet specielt til yoga og pilates undervisning. Lokalerne er udstyret med skridsikre yogamåtter, futon-madrasser, tæpper og andet udstyr. Derudover har vi et fælles omklædningsrum, toiletter og tekøkken/opholdsrum med sofa og stole.

I Buchwaldsgade 35, kld. finder du vores Hot Yoga sal og en alm. yogasal. Vores Hot Yoga sal er udstyret med infrarøde varmepaneler. Her udøves yoga i 37 graders varme. Vores alm. yogasal er udstyret med skridsikre yogamåtter, futon-madrasser, tæpper og andet udstyr. Derudover har vi to omklædningsrum med badefaciliteter og toiletter.

Afslapning efter yogatræning ved Nordisk Yoga i Odense

Andre aktiviteter
Nordisk Yoga tilbyder kurser og enetimer indenfor vores forskellige udbud af undervisning. Vi tager ud til virksomheder, institutioner, barselsgrupper og polterabend. Ring eller og hør nærmere.

Testimonials

Klart det bedste yoga-sted i Odense. De ved hvad folk vil have anno 2022.
Der er rigtig mange hold at vælge imellem hver eneste dag i ugen, så man kan altid finde den type yoga man ønsker på et tidspunkt man kan. Instruktørerne er super gode og der er bare en rigtig dejlig atmosfære.
Anette Holm

Fantastisk yoga center. Har gået hos Nordisk Yoga i 8 år og har prøvet forskellige yogalærere. Altid søde, dygtige og professionelle. Der er en meget rar stemning hos Nordisk yoga: rent og pænt, friske blomster på toiletterne, behageligt lys i yoga salene og alle de remedier man har behov for at låne. Og generelt en god stemning. Elsker at komme dér. Mine varmeste anbefalingen. Julie

Nordisk Yoga kan jeg varmt anbefale. Jeg har gået der i to år og pga. skiftende arbejdstider har jeg haft stor glæde af den fleksibilitet, som stedet tilbyder. Jeg har derfor deltaget på forskellige hold og det er en styrke at Nordisk Yoga rummer så forskellige undervisere. Alle top-engagerede. Hertil kommer en god stemning. Der er plads til både dyb stilhed og grin.
Anette Jahn, Historiefortæller

Fantastiske yogalærere i et skønt miljø. Hos Nordisk Yoga bliver du mødt af nogle yogalærer som udstråler en stor passion for deres arbejde. Du bliver en del af et større fællesskab som gør, at du altid kommer ned i en beroligende tilstand, og kommer væk fra hverdagens travlhed.
Mathias Pedersen

På Jettes kurser i “Mindfulness og yoga” har jeg lært en god blanding af afvikling og udvikling. Afvikling af gamle og uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og frem for alt afvikling af anspændthed. Jeg lærer at spænde af - og stresse af - så jeg nu igen kan slappe af og føle mig grounded. Jeg har fundet ro i mit sind og jeg genvinder mit overskud og overblik - og jeg er tilbage på job igen.
Ann Larsen, lektor, cand. mag i filosofi, psykologi og religion

Fantastiske Yoga hold med dybde. Virkelig dygtige yoga instruktører og hold med dybde, stræk og dynamiske øvelser, der bringer sindet mentalt i harmoni. Er vild med den HOTTE afdeling, men begge afdelinger er helt i top. Kan virkelig anbefales.
Melissa Panadevo

Butik & App
Nordisk Yoga sælger mange slags yogamåtter, bælter, tasker, øjenpuder, næseskylningskander samt vores egne fine T-shirts. Du kan se udvalget her og købe dem på yogaskolen, når der er åbent ifm. undervisning. Betaling med MobilePay.

Desuden kan du via vores app gratis downloade programmer med afspændinger og gravidyoga. Her finder du også vores ugeplan, hvor du kan se ugens yogaklasser.

Gavekort kan bestilles på

Faciliteter ved Nordisk Yoga i Odense

Praktiske oplysninger

Tilmelding
Du kan tilmelde dig vores kurser her eller kontakte os på eller telefon 66 17 80 80.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilmelde dig et kursus og modtage kursusbetaling på yogaskolen.

Ønsker du at tilmelde dig et kursus, som er i gangsat, kontakt os på eller telefon. Så reducerer vi prisen med de undervisningsgange, som har været afholdt.

Ønsker du at skifte kursus undervejs skal du kontakte os med det samme på eller telefon, så vi sammen kan finde det helt rigtige kursus til dig. Flytning af kursus er gældende pr. den dato du kontakter os.

Vi kommunikerer vedr. dit kursus via mail. Men vi har nu også mulighed for at sende besked om ændring, aflysning mv. på SMS. Ønsker du dette, er det vigtigt at du indtaster dit 8 cifre mobilnr. i feltet for mobilnr. ved tilmelding.

Rabat
Hvis du er bosiddende i Odense Kommune og er SU-berettiget studerende fyldt 18 år, pensionist eller efterlønsmodtager kan du tilmelde dig til reduceret pris på vores hjemmeside. Ved tilmelding skal du vælge korrekt deltagertype og oplyse dit fulde CPR-nr. for at opnå rabat.

Er du bosiddende udenfor Odense Kommune skal du kontakte os på på eller telefon og informere os om, at du er berettiget til rabat ved tilmelding, så vi kan tilmelde dig til reduceret pris. Her er ligeledes krav om at du oplyser dit fulde CPR-nr. for at opnå rabat.

Tilmelder du dig to kurser i samme sæson, tilbyder vi en samlet rabat på 125 kr. Dette gælder alle kursister. Husk at give os besked på eller telefon, da rabatten ikke fratrækkes automatisk, når du tilmelder dig dit 2. kursus via hjemmesiden.

Prøvetime

En prøvetime til alm. yoga eller pilates koster 90 kr. og hot yoga koster 120 kr. Betales med MobilePay på dagen for prøvetimen. Ønsker du efterfølgende at tilmelde dig kurset, fratrækker vi indbetalingen, hvis du blot fremsender din MobilePay kvittering på mail. Se på Ugeplanen, hvornår der er undervisning, og kontakt os på eller telefon for at booke en prøvetime.

Lektion
En undervisningslektion er på 45 min., og vores klasser er normalt på to lektioner svarende til 90 min. pr. klasse. Der afholdes ikke pause mellem de to lektioner. Vi tilbyder også klasser af længere og kortere varighed.

Er du tilmeldt en hot yoga klasse kan du komme ind i hot yogasalen 15 min. før opstart og nyde varmen i yogasalen, inden din klasse begynder. Der undervises normalt i 75 min. 

Døren låses når undervisningen går i gang.

Betaling
På vores hjemmeside kan du betale med forskellige betalingskort eller MobilePay.

På yogaskolen modtager vi kun betaling med MobilePay.

Afmelding & tilbagebetaling
Ved afmelding til et kursus, kan der ske tilbagebetaling indtil 14 dage inden kursusstart, herefter er tilmeldingen bindende, og kursusgebyret tilbagebetales ikke. Du skal afmelde dig her .

Tilmelding til workshops, events, fordybelsesklasser, foredrag og internatkurser er bindende og kan ikke afmeldes eller flyttes til en anden dato. Kursusgebyret vil ikke blive tilbagebetalt.

Du kan altid overdrage din plads til en ven, og vi skal have besked om det på , inden du overdrager pladsen.

Ovenstående er ligeledes gældende i tilfælde af sygdom, skader mv.

Erstatningsklasse

Vi tilbyder som en ekstra service erstatningsklasser på vores yoga- og pilates kurser. Så skulle du være forhindret i at deltage på dit kursus en enkelt undervisningsgang eller flere gange, kan du gratis deltage på et andet kursus i løbet af ugen (drop-in) eller tilmelde dig en erstatningsklasse i weekenden. Erstatningsklassen skal afholdes i perioden mellem første og sidste mødegang på dit kursus. Når du ikke at afholde din erstatningsklasse i den givne periode, er klassen tabt.

Der vil normalt være plads til en erstatningsklasse på alle vores kurser i hverdagen, men er klassen fuldt booket, har de tilmeldte kursister førsteret til en plads. Du kan på forhånd kontakte underviseren eller kontoret på eller telefon for at spørge om plads.

Er du tilmeldt et alm. yoga eller pilates kursus og ønsker en erstatningsklasse på et hotyoga kursus, koster det 35 kr. pr. klasse. Betales med MobilePay på dagen.

Ønsker du en erstatningsklasse i weekenden skal du tilmelde dig her. Vores tilbud om erstatningsklasse i weekenden gælder yoga og ikke hot yoga.

Erstatningsklasser gælder ikke workshops, events, fordybelsesklasser, foredrag mv. samt hotyoga weekendklasser.

Privatlivspolitik
Finder du her.