Om Nordisk Yoga

Når du deltager på et yogahold hos Nordisk Yoga, oplever du at være til stede i nuet, og at sindet får ro. Store lyse lokaler danner en smuk ramme om denne ro. Her arbejder du koncentreret med øvelser, der giver dig styrke og smidighed, så du kan gå hjem fuld af energi og velvære. Yoga er for alle, og bidrager til et godt helbred. Yoga giver ro, nærvær og balance – vigtige komponenter i et aktivt og lykkeligt liv. Udover yoga tilbyder vi undervisning i: Stimulastik for spædbørn, babymassage og Pilates.

Professionel instruktion
Nordisk Yoga har eksisteret i Odense siden 1983. I dag er vi et team af erfarne og veluddannede yogalærere, der brænder for at undervise. Vi lægger vægt på en professionel og grundig instruktion, der tager hensyn til den enkelte elev i en afslappet atmosfære. Nordisk Yoga tilbyder undervisning i en bred vifte af yogaens specialer. Du kan derfor få kvalificeret undervisning, i den yogagren, som passer til dig: Hatha-, Vinyasa-, Ashtanga-, Iyengar-, HOT Yoga, Mindfulness samt Pilates.

Store lyse lokaler
Du finder os centralt placeret inde i Thrige Firkanten (Tolderlundsvej 7 samt Buchwaldsgade 35, kld.)  tæt ved Bazar Fyn. Vores lokaler er store og lyse, og vi har indrettet dem specielt til yoga og pilates undervisning, samt et lokale til HOT-yoga m infrarøde varmepanelser. Lokalerne er udstyret med skridsikre yogamåtter, futon-madrasser, tæpper og andet udstyr.
Derudover har vi omklædningsrum, toiletter og tekøkken. Vi glæder os til at se dig til undervisning, foredrag eller workshops. Vores nye afdeling med Hot Yoga finder du på Buchwaldsgade 35, kld. Her udøves yoga i 37 graders varme.

Testimonials

Lyst, åbent, venligt og rummeligt er nogle af de første indtryk jeg fik af Nordisk Yoga. Både hvad lokalerne angår, men især undervisningensformen. Som tilflytter er det dejligt med den imødekommenhed. Efter gravidyoga, fødselsforberedelse, efterfødselsyoga og babymotorik vil jeg yderligere knytte nogle ord: jeg oplever dybde, kreativitet, intensitet og udfordring. Jeg oplever Nordisk Yoga som er rigt sted fyldt med mangfoldighed, en legeplads for min krop - lige der hvor den!
Begitte Lynge Andersen, Grafisk designer

Nordisk Yoga kan jeg varmt anbefale. Jeg har gået der i to år og pga. skiftende arbejdstider har jeg haft stor glæde af den fleksibilitet, som stedet tilbyder. Jeg har derfor deltaget på forskellige hold og det er en styrke at Nordisk Yoga rummer så forskellige undervisere. Alle top-engagerede. Hertil kommer en god stemning. Der er plads til både dyb stilhed og grin.
Anette Jahn, Historiefortæller

På Jettes kurser i “Mindfulness og yoga” har jeg lært en god blanding af afvikling og udvikling. Afvikling af gamle og uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og frem for alt afvikling af anspændthed. Jeg lærer at spænde af - og stresse af - så jeg nu igen kan slappe af og føle mig grounded. Jeg har fundet ro i mit sind og jeg genvinder mit overskud og overblik - og jeg er tilbage på job igen.
Ann Larsen, lektor, cand. mag i filosofi, psykologi og religion

Andre aktiviteter
Nordisk Yoga tilbyder kurser og enetimer indenfor vores forskellige udbud af undervisning. Vi tager ud til virksomheder, institutioner, mødregrupper og polterabend. Ring eller og hør nærmere. Vi afholder foredrag og weekendkurser samt tarmskylning.

Butik
Nordisk Yoga sælger Yogamåtter (Manduka), yogabøger, bælter, tasker, øjenpuder, næseskylningskander samt T-shirts. Du kan se udvalget og købe dem ved Nordisk Yoga. Desuden kan du via "Butikken" downloade afspændinger og Gravid Yoga DVD.

Praktiske oplysninger:

Tilmelding
Du kan tilmelde dig vores kurser ved at ringe, info@nordiskyoga.dk eller på “kurser.nordiskyoga.dk”.

Ønsker du at tilmelde dig et kursus, som er i gangsat, kontakt os på nedenstående mail eller tlf. nr. Så reducerer vi prisen med de undervisningsgange, som har været afholdt.

Rabat
Som SU-berettiget studerende fyldt 18 år, pensionist eller efterlønsmodtager kan du tilmelde dig til reduceret pris. Du skal informere os om, at du er berettiget til rabat ved tilmelding og rabatten fratrækkes derefter dit kursusgebyr. Ved tilmelding skal du oplyse dit fulde CPR-nr. for at opnå rabat.

Tilmelder du dig mere end et kursus som afholdes sideløbende får du rabat på 125 kr. for det andet kursus (osv). Dette gælder alle kursister.

Lektion
En undervisningslektion er på 45 min., der afholdes normalt ikke pause mellem lektionerne.

Kursusbevis
Du kan modtage et kursusbevis såfremt 80% af kursusforløbet følges.

Betaling
Ved tilmelding via hjemmesiden kan du vælge  at betale direkte via dankort/visa/kreditkort eller MobilePay.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling kan ske indtil 14 dage inden kursusstart, herefter er tilmeldingen bindende, og kursusgebyret tilbagebetales ikke.

Ved tilmelding til workshops, events, foredrag og internatkurser kan der ikke afmeldes og kursusgebyret vil ikke blive tilbagebetalt.

Privatlivspolitik
Finder du her.