Tolderlundsvej 3B, Kld.
Træningsformen Hot Yoga er opstået i 1970’erne, hvor den velkendte indiske, yogaguru Bikram Choudhury opdagede de mange fordele ved at træne i temperaturer op mod 40 grader. Hot Yoga er for alle yogainteresserede, og det er ikke et krav, at du er hverken smidig, stærk eller i god form. Disse ting arbejdes der hen imod under træningen, og øvelserne er lette at forstå selv for nybegyndere.
Og jo mere træning desto mere smidig og stærk vil du blive, og i jo bedre form vil du komme. Yogaen er en anderledes og sjov træning, som udfordrer og kræver noget af dig både fysisk og mentalt. Så hvis du er nysgerrig og har lyst til at prøve kræfter med en ny form for yogatræning, så meld dig til en Hot Yoga-time. HOT yoga er opdelt i Classik-, Yin-, Hatha-, Blid- og Vinyasayoga. Birkam Yoga er en meget disciplineret og regelret yogaform, og den skal derfor ikke forveksles med Hot Yoga, som er en mere afslappet yogaform.

hot yoga odense

Testimonial

Nogle gange støder man på ting i livet, som får ens særlige opmærksomhed. Sådan var det for mig med Hot yoga. Min ryg har de sidste 25 år ladet mig vide, at den har brug for kærlig omsorg. Tre diskusprolapser i ryggen, som i mere eller mindre grad har generet gennem årene. Aldrig før har min ryg haft det så godt, i så lang en periode, efter jeg er startet til Hot Yoga i “Hotten” ved Heidi. Hver træningsgang er som en behandling af enten fysioterapi, massage eller kiropraktik. Forskellen er bare, at her er det mig selv og kroppen, som forestår det helende arbejde – Fantastisk oplevelse. Jeg er dybt taknemlig for træningen, formen og den professionalisme, som jeg møder hver gang. Det er stærkt vanedannende, at møde op i dette fantastisk “varme” træningsmiljø, som har min dybeste respekt.
Rikke V. Risager, Uddannelse- og projekt manager.

Nordisk Hot yoga, er stedet, hvor man føler vig velkommen fra man træder ind af døren. Autenciteten og passionen er tydelig tilstede hos stedets leder Heidie. Og denne passion kommer rigtig frem igennem hendes undervisning. Hun guider dig igennem din tryghed og ud til dine fysiske grænser, uden at du føler dig forladt eller i farer for skader.
Harriet Kessy Jensen, Designer hos Von Fingers.