Undervisere ved Nordisk Yoga

Vivi Korn, stifter og daglig leder af Nordisk Yoga

Vivi Korn

Stifter og daglig leder af Nordisk Yoga siden 1983. Yoga for mig foregår ikke kun på yogamåtten. Yoga er noget som du tager med dig og kan bruge i hverdagen til at finde din indre balance og nyde livet i al sin pragt. Min undervisning har sin basis i hatha yoga med fokus på detaljer, åndedræt og ro. Jeg er inspireret af den nyere dynamiske og aktive yogaform, Vinyasa Yoga (Flow), som jeg bruger til opvarmning inden vi går over til de statiske og åbnende øvelser. Åndedrætsøvelser og Meditativ Dybdeafspænding afrunder mine klasser og er en vigtig praksis. Mit speciale er yoga for gravide og efterfødsels træning, men jeg underviser også mange andre hold.
Jeg er uddannet yogalærer fra Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Certificeret gravidyoga underviser i Yoga Alliance 2012. Samt TT-certificeret fra Hamsa Yoga Indien/ Kbh. 2013.Ved siden af min yogauddannelse har jeg en bachelor grad i  historie og  i idræt fra Syddansk Universitet (SDU).

Heidie Marie Løvendahl

Heidie Marie Løvendahl

Daglig leder af Nordisk Hot Yoga på Buchwaldsgade 35, kld. Afdelingen opstartede vi i 2013 og har siden udvidet med endnu et yogalokale til de andre yoga-og pilatesformer. Ret hurtigt på min yogarejse blev jeg fascineret, og inspireret af yoga som healingsværktøj. Derfor er min intention som yogaunderviser bl.a. også, at give mine yogier en sanselig og åndelig oplevelse. En oplevelse af nærvær, mental bevidsthed, fysisk og følelsesmæssigt balance. Tillid til sig selv, så man kan gå igennem forandringerne i livet, uden frygt men ud fra en profund ro og styrke i sin indre essens. Igennem vejrtrækning og mange pulserende bevægelser, udforskes man til at vokse og udvikle sig spirituelt, og finde adgangen til at heale sig selv. Flytte sig fra stagnation til flow. Min tilgang til yogaen er uhøjtidelig med fokus på frihed, hjerte, nysgerrighed og spiritualitet.
I efterhånden 20 år har jeg uddannet mig, og praktiseret hos nogle af de mest kompetente yogaundervisere. Der udover adskillige kurser og studier indenfor yogafilosofi, yoga som terapi og psykologi for konstant at kunne støtte mine elever til at udvikle sig ikke kun kropsligt men også følelsesmæssigt, så man kommer hjem i sig selv. Glæder mig til at se dig på yogamåtten.

Annika Mahallati

Annika Mahallati

I min undervisning stiler jeg ikke efter visuel perfektion i stillingerne, men efter at alle skal have det godt i krop såvel som i sind. Mit mål med min yogaundervisning er, at formidle yoga så enhver kan forstå det. Alle skal have en god oplevelse og en glad krop med hjem. Min grunduddannelse - som har base i Hatha Yoga - har jeg taget hos Yogahuset, Odense. Jeg tager løbende kurser for at udvide min horisont og forbedre mine kompetencer. Jeg har undervist i yoga siden 2015 - og jeg satser på at fortsætte mange, mange år endnu... Du er velkommen til at læse mere på yogabloggen.dk

Begitte Lynge Andersen

Begitte Lynge Andersen

Min yogarejse startede med min første graviditet for mere end 22 år siden og har siden da været en stor del af min mentale, spirituelle og fysiske rejse. Igennem yoga oplever jeg en helt særlig intimitet med mig selv, bliver rummelig og mere modig, tør møde dagen som den kommer mere beredvillig. Min 200t instruktøruddannelse er fra Hamsa Yoga Studio i København, 50t i Yoga Teknik og 50t i Restorativ Yoga fra samme sted. Desuden har jeg deltaget på adskillige workshops med internationale undervisere i Odense, Kbh, Berlin, L.A. og San Francisco. Min undervisning relateres oftes til den pågældende årstid.

Carina Cecilia Saatterup

Carina Cecilia Saatterup

For mig er det en gave at kunne formidle noget så virkningsfuldt som yoga, som på et dybt plan forener og balancere det kropslige og mentale. Min undervisningsform er uhøjtidelig, saglig, udogmatisk og humoristisk. Jeg elsker det kontinuerlige men krydre det gerne med nye vinkler og variationer, leg og nørderi. Som mennesker er vi i evig udvikling og det er yoga traditionen også. Derfor deltager jeg med stor glæde og nysgerrighed på kurser, workshops og uddannelser i ind og udland. Jeg er uddannet klassisk Hatha yogalærer fra K-Yoga, Malmø og certificeret yogalærer fra Hamsa Yoga Studio, Kbh. Siden har jeg efteruddannet mig til Restorativ- og Yin yogalærer.

Didder Rye

Didder Rye

Yoga har været en del af mit liv i mange år. Vi mødtes for mere end 20 år siden hos Ashtanga Yoga Skolen i København og har været uadskillelige lige siden. Yoga giver mig styrke og ro. Hver asana er vævet i en tråd af vejrtrækning, og centralt for min guidning er åndedrættet, som forener krop og bevægelse på smukkeste vis. Yoga er næring for krop og sind, og jeg glæder mig til at guide dig.
Jeg er uddannet Hatha Flow yogalærer hos Nordisk Yoga og Yin yogalærer hos Angela Jervis-Read fra Canada. I 2023 tager jeg ligeledes en 200 timers yin-uddannelse hos Anne Goncalves i Vejle & en 50 timers Open Flow uddannelse hos Birgitte Gorm i Kbh. Jeg har deltaget på forskellige yogakurser i Kerala, Sydindien & hos Mountain Moon Yoga i Colorado, USA. Derudover har jeg en Pilates Reformer uddannelse fra fysioterapeuterne hos Den Intelligente Krop.

Hanne Jørgensen

Hanne Jørgensen

Jeg har taget min grundudddannelse ved Hamsa Yoga i Kerala, Indien, og jeg deltager løbende i forskellige kurser og workshops rundt om i verden. Min inspiration finder jeg hovedsageligt ved Julie Martin, USA, hvis tilgang til yoga har fokus på bevægelighed, mobilitet og fleksibilitet i kroppen. Derigennem arbejder vi også med vigtige elementer som styrke og balance. De drejer sig ikke så meget om, hvordan det ser ud men mere på at få opmærksomheden ind i kroppen og mærke, hvad der føles godt for kroppen. Yoga er ikke en konkurrence, og vi skal ikke præstere eller nå noget bestemt. Jeg har en undersøgende, uformel og ligefrem tilgang til yoga og vægter et bevidst og opmærksomt nærvær på åndedrættet og kroppen. En opmærksom tilgang skaber mulighed for at mærke efter, hvad der sker i kroppen, få ro i hovedet og være til stede her og nu.

Helle Olsen

Helle Olsen

Jeg ser pilates og yoga som fantastiske til at understøtte hinanden, og det giver mig ro, styrke, smidighed og overskud i hverdagen. At være opmærksom og tilsted kan læres og trænes. Det er ikke kun din krop men også dit sind, der bliver mere smidigt og stærkt. Jeg er uddannet yogalærer hos Eva Westhoff og har gennemført to pilates uddannelser: Proacademy, og Stott IMP samt Iyengar yoga årskursus i Silkeborg 2010/11.
Jeg er uddannet fysioterapeut og pilates instruktør. Jeg arbejder med genoptræning i Odense kommune/ Holluf Gård, et spændende arbejde, hvor jeg er med til at gøre en forskel.

Henrik Thorndal Machon

Henrik Thorndal Machon

Yoga lærer mig at møde, mærke og værdsætte livet. Den minder mig dagligt om hvem jeg er og inspirerer mig til at holde fokus, på det som virkelig betyder noget. Ønsket med min undervisning er at hjælpe og inspirere den enkelte til at mærke sig selv, samt opdage og udvikle yogaens evne til at bidrage med større balance og vitalitet. Min tilgang til yoga er udogmatisk, legende og let humoristisk, og jeg underviser ud fra princippet om, at forandring i bevidstheden bliver mulig, hvis vi vækker den indre energi til live og gør kroppen til et sundt værktøj for bevægelse og styring af de ressourcer, der findes i os selv. Foruden min yogalæreruddannelse fra Om Yoga/Ulrica Norberg i Stockholm, er jeg uddannet fysioterapuet og studerer aktuelt psykologi på Københavns Universitet.

Ida Bohn

Ida Bohn

Jeg elsker den følelse af frihed jeg oplever, når alt bare går op i en højere enhed. Ofte sker det, når bevægelse og vejrtrækning forenes i et lækkert flow, og følelsen kan følge én længe efter. Dét vil jeg gerne give videre i min undervisning.
Min egen rejse med yoga startede, da jeg arbejdede som dykkerinstruktør, og hver dag tilbragte flere timer under vandet med boblerne fra min vejrtrækning som den eneste baggrundslyd og fuld kropsbevidsthed. Derfra er yogaen vokset, først da jeg startede som elev i Nordisk Yoga og siden på min 200 t. Vinyasa Techer Training ved Frog Lotus Yoga i Spanien (2013). I 2022 har jeg bygget ovenpå med en Breath Coach uddannelse. Jeg har desuden en kandidat i Idræt og Sundhed, og har undervist forskellige former for bevægelse i over 20 år.

Jette Billund

Jette Billund

Jeg lever yoga, tænker yoga, føler yoga, øver mig på yoga; yoga er som filosofi, meditativ- og fysisk praksis helt integreret i mit liv. Yoga er min livslange kærlighedshistorie. Eller har været det hele mit voksenliv. Et liv, som har budt på lidt af hvert. Store glæder og store sorger. Og alt det levede liv indimellem. Foranderligheden er et vilkår for os alle. Men yoga er mit fundament. Min rygrad. Min livline. Min glæde og min frihed.
Jeg underviser og holder workshops og retreats både i yoga og mindfulness. Er prindelig uddannet cand mag i engelsk og idræt og har undervist i 21 år i gymnasieskolen, Odense kommune, fitness centre, privat og i aftenskolen. Jeg elsker at formidle yoga, skabe forundring, heling, glæde, styrke, grine og græde og opleve yoga. Velkommen. Se mere på jettebillund.dk.

Karin Lerche Sørensen

Karin Lerche Sørensen

Jeg er Slings Myofascial Training practitioner (2020) og Stott Pilates Matwork instruktør (2009), og jeg glæder mig til at give dig positive oplevelser med bevægelse! Min undervisning er meget nede på jorden og ressourceorienteret, og der er ikke nogen forventning om at præstere. Jeg ønsker at undervisningen skal give dig en oplevelse af, at du gør noget godt for dig selv. Jeg er meget fascineret af hvordan bevægelse påvirker os ikke bare fysisk, men også mentalt. Du får ikke kun en stærkere og mere resilient fysik, men ved at arbejde med kroppen via Slings og Pilates kommer du til at stå stærkere i dig selv. Et vigtigt mål for mig er at vække din bevægelsesglæde og din tillid til din egen krop og dens selvhelende kapacitet. I øvrigt er jeg uddannet kiropraktor, og jeg underviser også internationale kurser som er målrettet andre bevægelseslærere og manuelle terapeuter for art of motion academy, Schweiz.

Kristine Amalie

Kristine Amalie Æbelø

Jeg har dyrket yoga siden jeg startede hos Nordisk Yoga i 2001 og jeg er vild med det!
I 2013 uddannede jeg mig til yogalærer hos Simon Krohn og Soham Johansen på deres 200 timers Yoga Alliance certificerede teachertraining i Kerala i Sydinden. For mig er yoga meget mere end blot fysiske øvelser, det er en måde at anskue livet og verden på. En vej til at finde ro og balance. Yogaen bygger på en filosofi, som jeg finder meget interessant og inspirerende og derfor er yoga ikke kun noget jeg dyrker på måtten, men i den grad også i min dagligdag. Yoga er foreningen af kroppen og sindet, men også af det individuelle og et større fællesskab. I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at du ikke konstant skal præstere og være bedst. Udover de fysiske øvelser er åndedrætsøvelser og yoga nidra (dybdeafspænding) faste indslag i mine yogatimer. Jer er can. mag. i Religionsstudier fra SDU. Er gift og mor til to piger født i 2007 og 2013 og en dreng fra 2015.

Majbritt Young Christensen

Majbritt Young Christensen

Jeg har dyrket yoga siden 2000 og efter en 3-årig uddannelse blev jeg i 2012 certificeret Iyengar® Yoga lærer. Jeg elsker teknikken og præcisionen i denne form for yoga og oplever, at fokus på de små detaljer er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være tilstede i nuet. Det giver mig et godt fundament, som jeg kan tage med mig udenfor yogamåtten. Jeg har en faglig stolthed og føler en glæde ved systemet, hvilket jeg håber at formidle i min undervisning.
Jeg er uddannet musiker på Det Fynske Musikkonservatorium og arbejder til dagligt med børn og unge hos Odense Musikskole. Jeg er desuden freelance musiker med et aktivt virke i Danmark og udland. Jeg er mor til 2 drenge og kombinerer min baggrund i yoga, musik og pædagogik på mine babyyogahold, hvor vi synger og arbejder motorisk med de små.

Margrethe Aunsholt

Karen Margrethe Aunsholt

Yoga er min energikilde. Yoga er mit fristed og det sted jeg renser hoved og krop for hverdagens aftryk. Jeg har dyrket yoga siden 2002, startede med astanga yoga. Dengang brugte jeg yogaen som et supplement til min dansetræning. Jeg er uddannet danser fra Statens Scenekunst skole og har de sidste 20 arbejdet med moderne dans. Jeg er certificeret yogalærer hos Hamsa Yoga. Jeg har siden 2016, haft fornøjelsen af at undervise i Nordisk hot yoga. Her har mine klasser meget fokus på flow, balance og styrke. Jeg holder af at udfordrer mine elever, samt mærke hvordan de opbygger energi igennem klasse. Min klasse er vinyasa inspireret. Den er som os mennesker i konstant udvikling. September 2017 startede jeg med at studerer til Fysioterapeut. Livet er en konstant udvikling.

Maria Engsbye Nørgaard

Maria Engsbye Nørgaard

Jeg ynder at omtale mine klasser som projektfrizone. Det gør ikke, at jeg ikke vil udfordre dig, men snarer invitere dig til at du skal mærke efter. Jeg kan godt lide at vi legende undersøger hvad du og din krop kan, så en uhøjtidelig atmosfære er altid hvad jeg søger i mine klasser. Ofte ser jeg en transformation i denne tilgang. Min primær undervisningsform er Yin-yoga, men har også hatha yoga klasser i forskellige variationer.
Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa yogastudio i København, og supplere tit med workshops og yoga kurser når jeg kan komme til det. Jeg er langt fra færdig med at uddanne mig, for yogaen er en livslang læring. Glæder mig til at møde dig på klassen.

Michelle Nora Lind

Michelle Nora Lind

For mig som menneske i det moderne samfund, er yoga en vej til fordybelse. Jeg underviser primært i ashtanga yoga, og min uddannelse har jeg taget i Mysore, Indien, i 2014. Ashtangaens faste form og fysisk krævende stillinger giver mig mulighed for at hengive mig helt til min praksis, og derigennem opnå ro i sindet. Jeg tager løbende på efteruddannelse, senest med Kino MacGregor, Sharath Jois og David Swenson.
Udover min passion for yoga, dyrker og lever jeg af min passion for musik – jeg er klassisk sanger. Mit kendskab til stemmens og kroppens brug i forhold til sang, hænger fantastisk sammen med måden at træne krop og sind på i yoga.

Rikke Nørbo

Rikke Møller Nørbo

Min undervisning har base i Hatha yoga og fokus på både indre oplevelse og sund kropsholdning. Begge vigtige elementer for et vitaliserende åndedræt. Nysgerrighed, nærvær, ro og vitalitet er nogle af nøgleordene i min undervisning. De er vokset ud af et ønske om at støtte op om en øget bevidstgørelse af de tilstande der er, passerer og de nye der opstår og træne evnen til at tage hensyn til de skiftende tilstande – det vil øge din livsenergi – din trivsel!
Mine specialer er: kvindekroppen, teknik, hatha -, raja -, terapeutisk -, hormonbalancerende - og restorativ yoga samt Psykisk Trivsel og Yoga (for belastningsreaktioner og traumer). Jeg er også erfaren i at undervise i slow flow, åndedræt, meditation, compassion og yoga nidra. Jeg er bl.a. uddannet Hatha og Raja yogalærer ved Eva Westhoff, 2nd level Yogaterapi og Ayurveda ved Spirit of yoga Indien samt Yoga for Trauma Recovery ved Lisa Danylchuk USA. Jeg har undervist ved Nordisk Yoga siden 2016 og gennem egen virksomhed modtager jeg klienter og underviser workshops. For mere info: Sattva Yoga v. Rikke Møller

Sira Hechmann

Sira Hechmann

Yoga er for mig et sted, hvorfra livet kan blomstre – et dynamisk univers som på forunderlig vis kan skabe nærvær. Jeg er blevet undervist og inspireret af undervisere indenfor forskellige retninger i yogaverdenen, herunder iyengar-, ashtanga- og vinyasa- og hathayoga. Særligt indtryk gjorde en fantastisk 200 timers teacher training i Indien med Simon Krohn og Soham Johansen, der begge har stor viden og erfaring indenfor yoga. Der blev sået mange frø, der har formet og inspireret min undervisning. Senest har jeg stiftet bekendtskab med akroyoga, som har mange fælles elementer med yogaen, men lige så mange nye, der er med til at give mig ny inspiration til min yogaundervisning.
Ud over at være yogaunderviser – er jeg uddannet Cand. Mag. i audiologopædi fra Syddansk Universitet.