Undervisere ved Nordisk Yoga

Vivi Korn
Stifter og daglig leder af Nordisk Yoga siden 1983. Yoga for mig foregår ikke kun på yogamåtten. Yoga er noget som du tager med dig og kan bruge i hverdagen til at finde din indre balance og nyde livet i al sin pragt. Min undervisning har sin basis i hatha yoga med fokus på detaljer, åndedræt og ro. Jeg er inspireret af den nyere dynamiske og aktive yogaform, Vinyasa Yoga (Flow), som jeg bruger til opvarmning inden vi går over til de statiske og åbnende øvelser. Åndedrætsøvelser og Meditativ Dybdeafspænding afrunder mine klasser og er en vigtig praksis. Mit speciale er yoga for gravide og efterfødsels træning, men jeg underviser også mange andre hold.
Jeg er uddannet yogalærer fra Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Certificeret gravidyoga underviser i Yoga Alliance 2012. Samt TT-certificeret fra Hamsa Yoga Indien/ Kbh. 2013.Ved siden af min yogauddannelse har jeg en bachelor grad i  historie og  i idræt fra Syddansk Universitet (SDU).

Heidie Marie Løvendahl
Jeg har uddannet mig, og trænet hos nogle af verdens bedste yogaundervisere (ex. Godfri Devereux, John Scott, Liz Lark, Edward Clark, Louisa Sear, Desiree Rumbaugh mv.) Tog min første 200 TT i Dynamic Yoga hos Godfri Devereux tilbage i 2005. Den seneste TT tog jeg hos Hamsa Yoga i Kbh i 2013. Der i mellem har jeg studeret yogafilosofi, hot yoga, yogaterapi for konstant at kunne lære mere, og dygtiggøre mig i den skønne forening af hele kroppen som yogaen tilbyder. Min Hot Yoga træning har hovedsageligt været hos Tomasz Goetel, som er bosiddende i Thailand, og Asiens absolut nr. 1 “Hot Yoga ekspert”. Fulgte hans undervisning, og sugede til mig af hans sparring i 3 måneder i 2012. Min intention som yogaunderviser er, at give mine yogier en oplevelse af nærvær, mental bevidsthed, fysisk og følelsesmæssigt balance, og ro med sig selv. Formålet er at skabe en platform, igennem vejrtrækning og bevægelse, hvor man kan udforskes til at vokse og udvikle. Min tilgang til yogaen er uhøjtidelig med fokus på frihed, hjerte og leg.

Gitte Brun
Jeg er autoriseret ergoterapeut og har siden 2008 været privatpraktiserende ergoterapeut. Autenticitet, humor og respekt er grundlæggende værdier i mit arbejde. På børneområdet foretager jeg ergoterapeutisk undersøgelse og behandling af børn 0-6 år. Jeg underviser i babymotorik/stimulastik og holder foredrag om sansemotorik i daginstitutioner. På voksenområdet tilbyder jeg ergoterapeutiske samtaler til sygemeldte og coach-samtaler som sundhedsordning eller til private. Sideløbende har jeg flere kommunikationsuddannelser bl.a. en coachuddannelse fra EXPAND ApS.

Kristine Amalie
Jeg har dyrket yoga siden jeg startede hos Nordisk Yoga i 2001 og jeg er vild med det!
I 2013 uddannede jeg mig til yogalærer hos Simon Krohn og Soham Johansen på deres 200 timers Yoga Alliance certificerede teachertraining i Kerala i Sydinden. For mig er yoga meget mere end blot fysiske øvelser, det er en måde at anskue livet og verden på. En vej til at finde ro og balance. Yogaen bygger på en filosofi, som jeg finder meget interessant og inspirerende og derfor er yoga ikke kun noget jeg dyrker på måtten, men i den grad også i min dagligdag. Yoga er foreningen af kroppen og sindet, men også af det individuelle og et større fællesskab. I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at du ikke konstant skal præstere og være bedst. Udover de fysiske øvelser er åndedrætsøvelser og yoga nidra (dybdeafspænding) faste indslag i mine yogatimer. Jer er can. mag. i Religionsstudier fra SDU. Er gift og mor til to piger født i 2007 og 2013 og en dreng fra 2015.

Carina Cecilia Saatterup
For mig er det en gave at kunne formidle noget så virkningsfuldt som yoga, som på et dybt plan forener og balancere det kropslige og mentale. Min undervisningsform er uhøjtidelig, saglig, udogmatisk og humoristisk. Jeg elsker det kontinuerlige men krydre det gerne med nye vinkler og variationer, leg og nørderi. Som mennesker er vi i evig udvikling og det er yoga traditionen også. Derfor deltager jeg med stor glæde og nysgerrighed på kurser, workshops og uddannelser i ind og udland. Jeg er uddannet klassisk Hatha yogalærer fra K-Yoga, Malmø og certificeret yogalærer fra Hamsa Yoga Studio, Kbh. Siden har jeg efteruddannet mig til Restorativ- og Yin yogalærer.

Helle Olsen
Jeg ser pilates og yoga som fantastiske til at understøtte hinanden, og det giver mig ro, styrke, smidighed og overskud i hverdagen. At være opmærksom og tilsted kan læres og trænes. Det er ikke kun din krop men også dit sind, der bliver mere smidigt og stærkt. Jeg er uddannet yogalærer hos Eva Westhoff og har gennemført to pilates uddannelser: Proacademy, og Stott IMP samt Iyengar yoga årskursus i Silkeborg 2010/11.
Jeg er uddannet fysioterapeut og pilates instruktør. Jeg arbejder med genoptræning i Odense kommune/ Holluf Gård, et spændende arbejde, hvor jeg er med til at gøre en forskel.

Henrik Thorndal Machon
Yoga lærer mig at møde, mærke og værdsætte livet. Den minder mig dagligt om hvem jeg er og inspirerer mig til at holde fokus, på det som virkelig betyder noget. Ønsket med min undervisning er at hjælpe og inspirere den enkelte til at mærke sig selv, samt opdage og udvikle yogaens evne til at bidrage med større balance og vitalitet. Min tilgang til yoga er udogmatisk, legende og let humoristisk, og jeg underviser ud fra princippet om, at forandring i bevidstheden bliver mulig, hvis vi vækker den indre energi til live og gør kroppen til et sundt værktøj for bevægelse og styring af de ressourcer, der findes i os selv. Foruden min yogalæreruddannelse fra Om Yoga/Ulrica Norberg i Stockholm, er jeg uddannet fysioterapuet og studerer aktuelt psykologi på Københavns Universitet.

Jette Billund
Jeg lever yoga.
Tænker yoga, føler yoga, øver mig på yoga; yoga er som filosofi, meditativ- og fysisk praksis helt integreret i mit liv. Yoga er min livslange kærlighedshistorie. Eller har været det hele mit voksenliv. Et liv, som har budt på lidt af hvert. Store glæder og store sorger. Og alt det levede liv indimellem. Foranderligheden er et vilkår for os alle. Men yoga er mit fundament. Min rygrad. Min livline. Min glæde og min frihed.
Jeg underviser og holder workshops og retreats både i yoga og mindfulness. Er prindelig uddannet cand mag i engelsk og idræt og har undervist i 21 år i gymnasieskolen, Odense kommune, fitness centre, privat og i aftenskolen. Jeg elsker at formidle yoga, skabe forundring, heling, glæde, styrke, grine og græde og opleve yoga. Velkommen. Se mere på jettebillund.dk.

Sira Hechmann
Yoga er for mig et sted, hvorfra livet kan blomstre – et dynamisk univers som på forunderlig vis kan skabe nærvær. Jeg er blevet undervist og inspireret af undervisere indenfor forskellige retninger i yogaverdenen, herunder iyengar-, ashtanga- og vinyasa- og hathayoga. Særligt indtryk gjorde en fantastisk 200 timers teacher training i Indien med Simon Krohn og Soham Johansen, der begge har stor viden og erfaring indenfor yoga. Der blev sået mange frø, der har formet og inspireret min undervisning. Senest har jeg stiftet bekendtskab med akroyoga, som har mange fælles elementer med yogaen, men lige så mange nye, der er med til at give mig ny inspiration til min yogaundervisning.
Ud over at være yogaunderviser – er jeg uddannet Cand. Mag. i audiologopædi fra Syddansk Universitet.

Karin Lerche Sørensen
Jeg er Slings Myofascial Training practitioner (2020) og Stott Pilates Matwork instruktør (2009), og jeg glæder mig til at give dig positive oplevelser med bevægelse! Min undervisning er meget nede på jorden og ressourceorienteret, og der er ikke nogen forventning om at præstere. Jeg ønsker at undervisningen skal give dig en oplevelse af, at du gør noget godt for dig selv. Jeg er meget fascineret af hvordan bevægelse påvirker os ikke bare fysisk, men også mentalt. Du får ikke kun en stærkere og mere resilient fysik, men ved at arbejde med kroppen via Slings og Pilates kommer du til at stå stærkere i dig selv. Et vigtigt mål for mig er at vække din bevægelsesglæde og din tillid til din egen krop og dens selvhelende kapacitet. I øvrigt er jeg uddannet kiropraktor, og jeg underviser også internationale kurser som er målrettet andre bevægelseslærere og manuelle terapeuter for art of motion academy, Schweiz.

Majbritt Young Christensen
Jeg har dyrket yoga siden 2000 og efter en 3-årig uddannelse blev jeg i 2012 certificeret Iyengar® Yoga lærer. Jeg elsker teknikken og præcisionen i denne form for yoga og oplever, at fokus på de små detaljer er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være tilstede i nuet. Det giver mig et godt fundament, som jeg kan tage med mig udenfor yogamåtten. Jeg har en faglig stolthed og føler en glæde ved systemet, hvilket jeg håber at formidle i min undervisning.
Jeg er uddannet musiker på Det Fynske Musikkonservatorium og arbejder til dagligt med børn og unge i Nordfyns Musikskole. Jeg er desuden freelance musiker med et aktivt virke i Danmark og udland. Jeg er mor til 2 drenge og kombinerer min baggrund i yoga, musik og pædagogik på mine babyyogahold, hvor vi synger og arbejder motorisk med de små.

Margrethe Aunsholt
Yoga er min energikilde. Yoga er mit fristed og det sted jeg renser hoved og krop for hverdagens aftryk. Jeg har dyrket yoga siden 2002, startede med astanga yoga. Dengang brugte jeg yogaen som et supplement til min dansetræning. Jeg er uddannet danser fra Statens Scenekunst skole og har de sidste 20 arbejdet med moderne dans. Jeg er certificeret yogalærer hos Hamsa Yoga. Jeg har siden 2016, haft fornøjelsen af at undervise i Nordisk hot yoga. Her har mine klasser meget fokus på flow, balance og styrke. Jeg holder af at udfordrer mine elever, samt mærke hvordan de opbygger energi igennem klasse. Min klasse er vinyasa inspireret. Den er som os mennesker i konstant udvikling. September 2017 startede jeg med at studerer til Fysioterapeut. Livet er en konstant udvikling.

Michelle Nora Lind
For mig som menneske i det moderne samfund, er yoga en vej til fordybelse. Jeg underviser primært i ashtanga yoga, og min uddannelse har jeg taget i Mysore, Indien, i 2014. Ashtangaens faste form og fysisk krævende stillinger giver mig mulighed for at hengive mig helt til min praksis, og derigennem opnå ro i sindet. Jeg tager løbende på efteruddannelse, senest med Kino MacGregor, Sharath Jois og David Swenson.
Udover min passion for yoga, dyrker og lever jeg af min passion for musik – jeg er klassisk sanger. Mit kendskab til stemmens og kroppens brug i forhold til sang, hænger fantastisk sammen med måden at træne krop og sind på i yoga.

Mia Thorup
Yoga er for mig et sted, hvor magi kan opstå, som vi langsomt lære at overgive os til åndedrættets tid og give slip på alt det uden for yogamåtten Det er et univers, hvor tiden kan stoppes, som vi lære at give os hen til kroppens sprog og herved tillader alle bekymringer, tanker om fremtid og fortid og planlægning at blive set på afstand med kærlige øjne. På den måde bliver yoga et sted, hvor jeg gang på gang oplever at finde hjem til et mere roligt sted inde i mig, hvor nærvær og fred kan spire fra. Jeg fik øje på yogaens mærkværdige virkemidler allerede i mine tidlige teenageår, hvilket lige siden har inspireret mig til at søge mere og dybere i yogaens univers. Denne søgen førte mig i 2016 til Indien, hvor jeg på en 200-timers TTC havde fornøjelsen af at suge viden til mig fra vidunderlige, kyndige instruktører fra en vifte af forskellige lande og yogastilarter. Ved siden af mit virke som yogi og yogainstruktør studerer jeg psykologi på SDU.

Rikke Nørbo
Min undervisning er en base af Hatha yoga og ro med fokus på både indre oplevelse og på sund kropsholdning, krydret med nysgerrighed. Altsammen nærende for rejsen mod en sund krop med et vitaliserende åndedræt, der er som balsam for sind og ånd.
Min baggrund for at undervise er et liv med bevægelsesglæde og en fascination for livskraften, der først sendte mig i retning af et professionelt danseliv, videre til et jordemoderstudie (som har givet mig et stærkt fundament i anatomi, psykologi og pædagogik), hvorefter en sygemelding med stress viste mig i yogaens retning.
Jeg underviser til daglig i Hormonbalancerende yoga, Blid yoga, meditation og Gravid Yoga og har gennem egen virksomhed Prajna Yoga Place klientbesøg, Workshops og retreats.
Jeg er uddannet Hatha og Raja yogalærer ved Art Yoga, 300hrs certificeret, samt 100hrs 2nd level yogaterapi og ayurveda ved Spirit of yoga i Rishikesh, Indien og deltager løbende i kurser for inspiration og videreudvikling af mine kompetencer.

Annika Mahallati
I min undervisning stiler jeg ikke efter visuel perfektion i stillingerne, men efter at alle skal have det godt i krop såvel som i sind. Mit mål med min yogaundervisning er, at formidle yoga så enhver kan forstå det. Alle skal have en god oplevelse og en glad krop med hjem. Min grunduddannelse - som har base i Hatha Yoga - har jeg taget hos Yogahuset, Odense. Jeg tager løbende kurser for at udvide min horisont og forbedre mine kompetencer. Jeg har undervist i yoga siden 2015 - og jeg satser på at fortsætte mange, mange år endnu... Du er velkommen til at læse mere på yogabloggen.dk

Hanne Jørgensen
Jeg har taget min grundudddannelse ved Hamsa Yoga i Kerala, Indien, og jeg deltager løbende i forskellige kurser og workshops rundt om i verden. Min inspiration finder jeg hovedsageligt ved Julie Martin, USA, hvis tilgang til yoga har fokus på bevægelighed, mobilitet og fleksibilitet i kroppen. Derigennem arbejder vi også med vigtige elementer som styrke og balance. De drejer sig ikke så meget om, hvordan det ser ud men mere på at få opmærksomheden ind i kroppen og mærke, hvad der føles godt for kroppen. Yoga er ikke en konkurrence, og vi skal ikke præstere eller nå noget bestemt. Jeg har en undersøgende, uformel og ligefrem tilgang til yoga og vægter et bevidst og opmærksomt nærvær på åndedrættet og kroppen. En opmærksom tilgang skaber mulighed for at mærke efter, hvad der sker i kroppen, få ro i hovedet og være til stede her og nu.

Begitte Lynge Andersen
Min yogarejse startede med min første graviditet for mere end 18 år siden og har siden da været en stor del af min mentale, spirituelle og fysiske rejse. Igennem yoga oplever jeg en helt særlig intimitet med mig selv, bliver rummelig og mere modig, tør møde dagen som den kommer mere beredvillig. Min 200t instruktøruddannelse er fra Hamsa Yoga Studio i København, 50t i Yoga Teknik og 50t i Restorativ Yoga fra samme sted. Desuden har jeg deltaget på adskillige workshops med internationale undervisere i Odense, Kbh, Berlin, L.A. og San Francisco.

Maria Engsbye Nørgaard
Jeg ynder at omtale mine klasser som projektfrizone. Det gør ikke, at jeg ikke vil udfordre dig, men snarer invitere dig til at du skal mærke efter. Jeg kan godt lide at vi legende undersøger hvad du og din krop kan, så en uhøjtidelig atmosfære er altid hvad jeg søger i mine klasser. Ofte ser jeg en transformation i denne tilgang.Min primær undervisningsform er Yin-yoga, men har også hatha yoga klasser i forskellige variationer.
Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa yogastudio i København, og supplere tit med workshops og yoga kurser når jeg kan komme til det. Jeg er langt fra færdig med at uddanne mig, for yogaen er en livslang læring. Glæder mig til at møde dig på klassen.

Sine Kromann
Yoga har for mig været et magisk frirum, der har fulgt mig siden jeg var en ganske ung teenager. Yoga har givet mig ro, fordybelse og tålmodighed. Yoga har givet mig evnen til at fokusere og give slip. Yoga har givet mig smidighed, styrke og plads til frihed, lethed og leg.
Jeg har en 300 timers Yin og Vinyasa uddannelse, som jeg har taget i Goa, og så er jeg færdig som sygeplejerske til januar.

Didder Rye
Yoga har været en del af mit liv i mange år. Vi mødtes for mere end 20 år siden hos Ashtanga Yoga Skolen i København og har været uadskillelige lige siden. Yoga giver mig styrke og ro. Hver asana er vævet i en tråd af vejrtrækning, og centralt for min guidning er åndedrættet, som forener krop og sind på smukkeste vis.
Yoga er en gave af taknemlighed og forkælelse, som du giver dig selv, og jeg glæder mig til at guide dig.
Jeg er uddannet Hatha Flow yogalærer hos Nordisk Yoga og Yin yogalærer hos Angela Jervis-Read fra Canada samt deltaget på forskellige yogakurser i Kerala, Sydindien & hos Mountain Moon Yoga i Colorado, USA. Derudover har jeg en Pilates Reformer uddannelse fra fysioterapeuterne hos Den Intelligente Krop.

Milo Lukas Witt
Jeg underviser i Kundalini Yoga, Yin Yoga og arbejder med DNA Rememberance teknikker og Healing.
Jeg er uddannet Kundalini Yogalærer Level 1 & Level 2, Reiki Healer 1 & 2. Yin Yoga. Har adskillige internationale kurser bag mig i DNA Rememberance teknikker. Underviser i eget studie på Frederiksberg. Jeg har undervist mere end 5000 timers yoga.
Mit fokus ligger på at forbedre din sundhed og øge dit selvværd, øge din selvtillid og øge din kærligheden til dig selv. Har gennemført KRI certificeret Teacher Training Level 1 og KRI certificeret Level 2 indenfor Kundalini Yoga. Yin Yoga Lærer. uddannelse Jeg udbyder uddannelser i både Kundalini Yoga, Yin Yoga og Terapeut Uddannelse, og har Spirituelle Yoga Rejser til Italien, Ægypten & Peru.