Vivi Korn
Stifter og daglig leder af Nordisk Yoga siden 1983. Yoga for mig foregår ikke kun på yogamåtten. Yoga er noget som du tager med dig og kan bruge i hverdagen til at finde din indre balance og nyde livet i al sin pragt. Min undervisning har sin basis i hatha yoga med fokus på detaljer, åndedræt og ro. Jeg er inspireret af den nyere dynamiske og aktive yogaform, Vinyasa Yoga (Flow), som jeg bruger til opvarmning inden vi går over til de statiske og åbnende øvelser. Åndedrætsøvelser og Meditativ Dybdeafspænding afrunder mine klasser og er en vigtig praksis. Mit speciale er yoga for gravide og efterfødsels træning, men jeg underviser også mange andre hold.
Jeg er uddannet yogalærer fra Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Certificeret gravidyoga underviser i Yoga Alliance 2012. Samt TT-certificeret fra Hamsa Yoga Indien/ Kbh. 2013.Ved siden af min yogauddannelse har jeg en bachelor grad i  historie og  i idræt fra Syddansk Universitet (SDU).

Heidie Marie Løvendahl
Jeg har uddannet mig, og trænet hos nogle af verdens bedste yogaundervisere (ex. Godfri Devereux, John Scott, Liz Lark, Edward Clark, Louisa Sear, Desiree Rumbaugh mv.) Tog min første 200 TT i Dynamic Yoga hos Godfri Devereux tilbage i 2005. Den seneste TT tog jeg hos Hamsa Yoga i Kbh i 2013. Der i mellem har jeg studeret yogafilosofi, hot yoga, yogaterapi for konstant at kunne lære mere, og dygtiggøre mig i den skønne forening af hele kroppen som yogaen tilbyder. Min Hot Yoga træning har hovedsageligt været hos Tomasz Goetel, som er bosiddende i Thailand, og Asiens absolut nr. 1 “Hot Yoga ekspert”. Fulgte hans undervisning, og sugede til mig af hans sparring i 3 måneder i 2012. Min intention som yogaunderviser er, at give mine yogier en oplevelse af nærvær, mental bevidsthed, fysisk og følelsesmæssigt balance, og ro med sig selv. Formålet er at skabe en platform, igennem vejrtrækning og bevægelse, hvor man kan udforskes til at vokse og udvikle. Min tilgang til yogaen er uhøjtidelig med fokus på frihed, hjerte og leg.

Maria Lundgaard

Åh, jeg elsker suset af Yoga! Denne tindrende fornemmelse i kroppen når den slipper dybe spændinger og herefter gennemstrømmes og fyldes med energi. Sindet der er roligt og klart med en tro på alt det gode i verden. Siden 2005 har jeg undervist i Hatha Yoga her ved Nordisk Yoga. Senest har jeg været meget inspireret af Uma Dinsmore-tuli fra England, der står for en meget feminin og nydelsesfuld yogaform med stor vægt på dybdeafspændingen Yoga Nidra. Som underviser ønsker jeg at åbne døren til en meget personlig oplevelse af Yoga, med muligheden for at mærke sig selv med alt hvad det indebærer.
Jeg underviser også på hold for gravide, efterfødselsyoga og babymassage, denne særlige tid i livet har jeg selv med 4 børn, været meget optaget af. Jeg er også uddannet Hawaiiansk massør med speciale i gravidmassage.

Gitte Brun
Jeg er autoriseret ergoterapeut og har siden 2008 været privatpraktiserende ergoterapeut. Autenticitet, humor og respekt er grundlæggende værdier i mit arbejde. På børneområdet foretager jeg ergoterapeutisk undersøgelse og behandling af børn 0-6 år. Jeg underviser i babymotorik/stimulastik og holder foredrag om sansemotorik i daginstitutioner. På voksenområdet tilbyder jeg ergoterapeutiske samtaler til sygemeldte og coach-samtaler som sundhedsordning eller til private. Sideløbende har jeg flere kommunikationsuddannelser bl.a. en coachuddannelse fra EXPAND ApS.

Kristine Amalie
Jeg har dyrket yoga siden jeg startede hos Nordisk Yoga i 2001 og jeg er vild med det!
I 2013 uddannede jeg mig til yogalærer hos Simon Krohn og Soham Johansen på deres 200 timers Yoga Alliance certificerede teachertraining i Kerala i Sydinden. For mig er yoga meget mere end blot fysiske øvelser, det er en måde at anskue livet og verden på. En vej til at finde ro og balance. Yogaen bygger på en filosofi, som jeg finder meget interessant og inspirerende og derfor er yoga ikke kun noget jeg dyrker på måtten, men i den grad også i min dagligdag. Yoga er foreningen af kroppen og sindet, men også af det individuelle og et større fællesskab. I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at du ikke konstant skal præstere og være bedst. Udover de fysiske øvelser er åndedrætsøvelser og yoga nidra (dybdeafspænding) faste indslag i mine yogatimer. Jer er can. mag. i Religionsstudier fra SDU. Er gift og mor til to piger født i 2007 og 2013 og en dreng fra 2015.

Carina Cecilia Saatterup

For mig er det en gave at kunne formidle noget så virkningsfuldt som yoga, som på et dybt plan forener og balancere det kropslige og mentale. Min undervisningsform er uhøjtidelig, saglig, udogmatisk og humoristisk. Jeg elsker det kontinuerlige men krydre det gerne med nye vinkler og variationer, leg og nørderi. Som mennesker er vi i evig udvikling og det er yoga traditionen også. Derfor deltager jeg med stor glæde og nysgerrighed på kurser, workshops og uddannelser i ind og udland. Jeg er uddannet klassisk Hatha yogalærer fra K-Yoga, Malmø og certificeret yogalærer fra Hamsa Yoga Studio, Kbh. Siden har jeg efteruddannet mig til Restorativ- og Yin yogalærer.

Helle Olsen
Jeg ser pilates og yoga som fantastiske til at understøtte hinanden, og det giver mig ro, styrke, smidighed og overskud i hverdagen. At være opmærksom og tilsted kan læres og trænes. Det er ikke kun din krop men også dit sind, der bliver mere smidigt og stærkt. Jeg er uddannet yogalærer hos Eva Westhoff og har gennemført to pilates uddannelser: Proacademy, og Stott IMP samt Iyengar yoga årskursus i Silkeborg 2010/11.
Jeg er uddannet fysioterapeut og pilates instruktør. Jeg arbejder med genoptræning i Odense kommune/ Holluf Gård, et spændende arbejde, hvor jeg er med til at gøre en forskel.

Henrik Thorndal Machon

Yoga lærer mig at møde, mærke og værdsætte livet. Den minder mig dagligt om hvem jeg er og inspirerer mig til at holde fokus, på det som virkelig betyder noget. Ønsket med min undervisning er at hjælpe og inspirere den enkelte til at mærke sig selv, samt opdage og udvikle yogaens evne til at bidrage med større balance og vitalitet. Min tilgang til yoga er udogmatisk, legende og let humoristisk, og jeg underviser ud fra princippet om, at forandring i bevidstheden bliver mulig, hvis vi vækker den indre energi til live og gør kroppen til et sundt værktøj for bevægelse og styring af de ressourcer, der findes i os selv. Foruden min yogalæreruddannelse fra Om Yoga/Ulrica Norberg i Stockholm, er jeg uddannet fysioterapuet og studerer aktuelt psykologi på Københavns Universitet.

Jette Billund
Jeg lever yoga.
Tænker yoga, føler yoga, øver mig på yoga; yoga er som filosofi, meditativ- og fysisk praksis helt integreret i mit liv. Yoga er min livslange kærlighedshistorie. Eller har været det hele mit voksenliv. Et liv, som har budt på lidt af hvert. Store glæder og store sorger. Og alt det levede liv indimellem. Foranderligheden er et vilkår for os alle. Men yoga er mit fundament. Min rygrad. Min livline. Min glæde og min frihed.
Jeg underviser og holder workshops og retreats både i yoga og mindfulness. Er prindelig uddannet cand mag i engelsk og idræt og har undervist i 21 år i gymnasieskolen, Odense kommune, fitness centre, privat og i aftenskolen. Jeg elsker at formidle yoga, skabe forundring, heling, glæde, styrke, grine og græde og opleve yoga. Velkommen. Se mere på jettebillund.dk.

Sira Heckmann
Sira Hechmann Knudsen
Yoga er for mig et sted, hvorfra livet kan blomstre – et dynamisk univers som på forunderlig vis kan skabe nærvær. Jeg er blevet undervist og inspireret af undervisere indenfor forskellige retninger i yogaverdenen, herunder iyengar-, ashtanga- og vinyasa- og hathayoga. Særligt indtryk gjorde en fantastisk 200 timers teacher training i Indien med Simon Krohn og Soham Johansen, der begge har stor viden og erfaring indenfor yoga. Der blev sået mange frø, der har formet og inspireret min undervisning. Senest har jeg stiftet bekendtskab med akroyoga, som har mange fælles elementer med yogaen, men lige så mange nye, der er med til at give mig ny inspiration til min yogaundervisning.
Ud over at være yogaunderviser – er jeg uddannet Cand. Mag. i audiologopædi fra Syddansk Universitet og ansat som Flersprogskonsulent i Faaborg-Midtfyn kommune.

Karin Lerche Sørensen
Jeg har været fuldstændig hengiven siden første bekendtskab med Pilates i 2006. Med en tidligere baggrund indenfor gymnastik faldt teknikken, filosofien og graciøsiteten i Pilates mig meget naturligt – det nye var åndedrættet og den mentale fokus, hvilket jeg oplever giver energi, vitaliserer sindet, samt skaber rum og frihed til bevægelse. Jeg underviser i en moderne form for Pilates, men er tilpasset i forhold til nyere bevægelsesviden og vores funktionelle behov. Jeg lægger i undervisningen vægt på flow, kropsbevidsthed og på respekt for kroppens og sindets potentiale.
Jeg er oprindelig uddannet Stott Pilates instruktør hos Natural Balance Pilates, men har i de senere år hentet meget inspiration i fascietræning via bl.a. Anatomy Trains in Motion og Fysio Flow. Til daglig arbejder jeg som kiropraktor med fokus på baby- og børnebehandling.

Majbritt Young Christensen
Jeg har dyrket yoga siden 2000 og efter en 3-årig uddannelse blev jeg i 2012 certificeret Iyengar® Yoga lærer. Jeg elsker teknikken og præcisionen i denne form for yoga og oplever, at fokus på de små detaljer er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være tilstede i nuet. Det giver mig et godt fundament, som jeg kan tage med mig udenfor yogamåtten. Jeg har en faglig stolthed og føler en glæde ved systemet, hvilket jeg håber at formidle i min undervisning.
Jeg er uddannet musiker på Det Fynske Musikkonservatorium og arbejder til dagligt med børn og unge i Nordfyns Musikskole. Jeg er desuden freelance musiker med et aktivt virke i Danmark og udland. Jeg er mor til 2 drenge og kombinerer min baggrund i yoga, musik og pædagogik på mine babyyogahold, hvor vi synger og arbejder motorisk med de små.

Margrethe Aunsholt
Yoga er min energikilde. Yoga er mit fristed og det sted jeg renser hoved og krop for hverdagens aftryk. Jeg har dyrket yoga siden 2002, startede med astanga yoga. Dengang brugte jeg yogaen som et supplement til min dansetræning. Jeg er uddannet danser fra Statens Scenekunst skole og har de sidste 20 arbejdet med moderne dans. Jeg er certificeret yogalærer hos Hamsa Yoga. Jeg har siden 2016, haft fornøjelsen af at undervise i Nordisk hot yoga. Her har mine klasser meget fokus på flow, balance og styrke. Jeg holder af at udfordrer mine elever, samt mærke hvordan de opbygger energi igennem klasse. Min klasse er vinyasa inspireret. Den er som os mennesker i konstant udvikling. September 2017 startede jeg med at studerer til Fysioterapeut. Livet er en konstant udvikling.

Michelle Nora Lind

For mig som menneske i det moderne samfund, er yoga en vej til fordybelse. Jeg underviser primært i ashtanga yoga, og min uddannelse har jeg taget i Mysore, Indien, i 2014. Ashtangaens faste form og fysisk krævende stillinger giver mig mulighed for at hengive mig helt til min praksis, og derigennem opnå ro i sindet. Jeg tager løbende på efteruddannelse, senest med Kino MacGregor, Sharath Jois og David Swenson.
Udover min passion for yoga, dyrker og lever jeg af min passion for musik – jeg er klassisk sanger. Mit kendskab til stemmens og kroppens brug i forhold til sang, hænger fantastisk sammen med måden at træne krop og sind på i yoga.

Mia Thorup
Yoga er for mig et sted, hvor magi kan opstå, som vi langsomt lære at overgive os til åndedrættets tid og give slip på alt det uden for yogamåtten Det er et univers, hvor tiden kan stoppes, som vi lære at give os hen til kroppens sprog og herved tillader alle bekymringer, tanker om fremtid og fortid og planlægning at blive set på afstand med kærlige øjne. På den måde bliver yoga et sted, hvor jeg gang på gang oplever at finde hjem til et mere roligt sted inde i mig, hvor nærvær og fred kan spire fra. Jeg fik øje på yogaens mærkværdige virkemidler allerede i mine tidlige teenageår, hvilket lige siden har inspireret mig til at søge mere og dybere i yogaens univers. Denne søgen førte mig i 2016 til Indien, hvor jeg på en 200-timers TTC havde fornøjelsen af at suge viden til mig fra vidunderlige, kyndige instruktører fra en vifte af forskellige lande og yogastilarter. Ved siden af mit virke som yogi og yogainstruktør studerer jeg psykologi på SDU.

Rikke Nørbo
Yoga giver os et fundament af styrke, balance og smidighed, både fysisk og mentalt. Vi finder hjem i os selv ved at lytte til vores indre og vores krop og heraf udspringer en større taknemmelighed, respekt og kærlighed for os selv og vores omgivelser. Jeg underviser ud fra korrekt anatomisk kropsholdning. For her kan du bevæge dig gennem livet med større lethed ud fra din jordforbindelse. Der gives tid i de enkelte stillinger hvor åndedrættet guides og bruges til at udvide, så du kan opleve, slippe og give plads til noget nyt. Undersøgende opleves den konstante foranderlighed i krop og sind. Jeg er uddannet yogalærer hos Eva Ingrid Westhoff, 300 timers certificeret, har studeret på Skolen for Moderne Dans og Danmarks Jordemoderskole. Det hele udspringer fra en dyb fascination af kroppens og sindets muligheder og den urkraft og livskraft der bor i os. Se mere på prajnayogaplace.com.

Senay Jensen
Det var en seriøs stress-sygemelding, der for mange år tilbage fik mig i gang med yoga og mindfulness. I dag er Yoga blevet både mit levebrød og mit hjertebarn, sammen med Thai Yoga Massage. Jeg ønsker at skabe en atmosfære, i min undervisning, hvor eleven trygt kan folde sin praksis ud, så yogaen bliver en indre kropslig oplevelse, frem for en ydre præstation. Samtidig er det min intention at lave klasser, der er kropsligt interessante og udfordrende, på en fri og legende måde. Jeg har Hamsas 200 timers yogalærer uddannelse, som jeg har suppleret med mange kurser i ind- og udland, samt en 120 timers Thai Yoga Massage uddannelse fra Sunshine House i Grækenland.
For tiden er jeg levende optaget af Bowspring yoga, som jeg studerer hos bl.a. Desi Springer og John Friend.

Mia Guldborg
Mia er uddannet fysioterapeut og pilates instruktør og har erfaring i at træne forskellige niveauer og aldersgrupper. Med sin uddannelse har Mia muligheden for at undervise et intensiv pilatesforløb, som kan forbygger smerter i nakke, skuldre, ryg, bækken og hofte og øge sin indsigt i kroppen.

Malene Valgreen
For mig er yoga en livsfilosofi og livslang læring, som kan brede sig som ringe i vandet. Min første yogalæreruddannelse (1997-99) foregik hos Kirsten Breland i København. Som bachelor i idræt var jeg meget fokuseret på det fysiske, men fik hurtigt øjnene op for yogaens mange andre aspekter. For at fordybe mig mere i filosofien og den meditative side af yogaen og for at udvikle mig personligt gennem yoga, tog jeg en 4-årig uddannelse hos Weg der Mitte i Berlin/Gerode. Når man først går i gang, så slutter det aldrig. Det er fantastisk vej, som åbner for alle sider af livet.

Annika Mahallati
I min undervisning stiler jeg ikke efter visuel perfektion i stillingerne, men efter at alle skal have det godt i krop såvel som i sind. Mit mål med min yogaundervisning er, at formidle yoga så enhver kan forstå det. Alle skal have en god oplevelse og en glad krop med hjem. I forhold til min uddannelse, så har jeg taget en 2-årig uddannelse hos Yogahuset, Odense. En uddannelse som tog udgangspunkt i Hatha Yoga. Jeg har undervist siden 2015, mest i aftenskoleregi, men også hos Fitness World og privat.

Hanne Jørgensen
Yoga har haft stor betydning for mig og mit fysiske og mentale velbefindende fra min spæde start på yogamåtten i Nordisk Yoga for ti år siden. Jeg har løbende praktiseret og uddannet mig indenfor forskellige grene af yogaen og har en forkærlighed for en mere feminin, mere blød og bølgende tilgang, som skaber plads, fleksibilitet og bevægelighed i kroppen. Min inspiration finder jeg hos stærke og erfarne kvindelige undervisere rundt om i verden, som alle gør lidt oprør mod den klassiske mandsdominerede yogastil med fokus kun på formen. Det er vigtigt ikke at skulle præstere noget for nogen, heller ikke sig selv, men at mærke efter og indrette sig efter dagsformen og energien. Jeg har en uformel og ligefrem tilgang til yoga og vægter et bevidst og opmærksomt nærvær på åndedrættet og kroppen. En opmærksom tilgang skaber mulighed for at mærke efter, hvad der sker i kroppen og komme ”lidt ud af hovedet”, finde ro i tankerne og være til stede her og nu.

Begitte Lynge Andersen
Min yogarejse startede med min første graviditet for mere end 18 år siden og har siden da været en stor del af min mentale, spirituelle og fysiske rejse. Igennem yoga oplever jeg en helt særlig intimitet med mig selv, bliver rummelig og mere modig, tør møde dagen som den kommer mere beredvillig. Jeg oplever hvordan yogaen som “energy management” kan udfolde sig som et genialt værktøj, hvordan din personlige energi kan flytte bjerge – og det brænder jeg for at give videre. Min 200t instruktøruddannelse er fra Hamsa Yoga Studio i København, 50t i Yoga Teknik og 50t i Restorativ Yoga fra samme sted. Desuden har jeg deltaget på adskillige workshops med internationale undervisere i Odense, Kbh, Berlin, L.A. og San Francisco. Med min familie bosatte jeg mig i 2015-17 i San Francisco, Californien – midt i et sandt yoga-overflødighedshorn. Yoga i alle afskygninger, på alle tidspunkter, til alle formål – eksempelvis post-præsidentvalg (trauma) yoga 🙂