Vivi Korn
Stifter og daglig leder af Nordisk Yoga siden 1983. Yoga for mig foregår ikke kun på yogamåtten. Yoga er noget som du tager med dig og kan bruge i hverdagen til at finde din indre balance og nyde livet i al sin pragt. Jeg er uddannet yogalærer fra Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Certificeret gravidyoga underviser i Yoga Alliance 2012. Samt TT-certificeret fra Hamsa Yoga Indien/ Kbh. 2013. Min undervisning har sin basis i hatha yoga med fokus på detaljer, åndedræt og ro. Jeg er inspireret af den nyere dynamiske og aktive yogaform, Vinyasa Yoga (Flow), som jeg bruger til opvarmning inden vi går over til de statiske og åbnende øvelser. Åndedrætsøvelser og Meditativ Dybdeafspænding afrunder mine klasser og er en vigtig praksis. Mit speciale er yoga for gravide og efterfødsels træning, men jeg underviser også mange andre hold.
Ved siden af min yogauddannelse har jeg en bachelor grad i  historie og  i idræt fra Syddansk Universitet (SDU).

Heidie Marie Løvendahl
I efterhånden 16 år har jeg uddannet mig, og trænet hos nogle af verdens bedste yogaundervisere (ex. Godfri Devereux, John Scott, Liz Lark, Edward Clark, Louisa Sear, Desiree Rumbaugh mv.) Tog min første 200 TT i Dynamic Yoga hos Godfri Devereux tilbage i 2005. Den seneste TT tog jeg hos Hamsa Yoga i Kbh i 2013. Der i mellem har jeg studeret yogafilosofi, hot yoga, yogaterapi for konstant at kunne lære mere, og dygtiggøre mig i den skønne forening af hele kroppen som yogaen tilbyder. Min Hot Yoga træning har hovedsageligt været hos Tomasz Goetel, som er bosiddende i Thailand, og Asiens absolut nr. 1 “Hot Yoga ekspert”. Fulgte hans undervisning, og sugede til mig af hans sparring i 3 måneder i 2012. Har desuden i perioder trænet i diverse Bikram studier, både som inspiration, men endnu mere for at få bekræftet hvorfor at jeg finder den mere legende tilgang som Hot yoga har til yogaen, for mig, bare er meget bedre i varmen!
Min intention som yogaunderviser er, at give mine yogier en oplevelse af nærvær, mental bevidsthed, fysisk og følelsesmæssigt balance, og ro med sig selv. Formålet er at skabe en platform, igennem vejrtrækning og bevægelse, hvor man kan udforskes til at vokse og udvikle. Min tilgang til yogaen er uhøjtidelig med fokus på frihed, hjerte og leg.

Maria Lundgaard
Åh, jeg elsker suset af Yoga! Denne tindrende fornemmelse i kroppen når den har sluppet dybe spændinger og herefter gennemstrømmet og fyldt med energi. Sindet der er roligt og klart med en tro på alt det godt i verden. En verden som jeg nu er klar til at indtage. Siden 2005 hvor jeg har undervist i Hatha Yoga her ved Nordisk Yoga, er min praksis blevet langsommere og blidere for hvert år – mens suset bare er blevet større. Senest har jeg været meget inspireret af Uma Dinsmore-tuli fra England der står for en meget feminin og nydelsesfuld yogaform med stor vægt på dybde afspændingen Yoga Nidra. Som underviser ønsker jeg at åbne døren til den personlige oplevelse af Yoga, med muligheden for at mærke sig selv med alt hvad det indebærer.
På mine hold formidler jeg en blid form for Hatha Yoga med stor vægt på afspænding og det meditative. Jeg underviser også på hold for gravide, efterfødsels træning og babymassage, hvor man nok kan mærke, at jeg selv er lige midt i livet med småbørn og her har stor gavn af yoga. Jeg er også uddannet Hawaiiansk massør med speciale i gravidmassage.

Gitte Brun
Jeg er autoriseret ergoterapeut og har siden 2008 været privatpraktiserende ergoterapeut. Autenticitet, humor og respekt er grundlæggende værdier i mit arbejde. På børneområdet foretager jeg ergoterapeutisk undersøgelse og behandling af børn 0-6 år. Jeg underviser i babymotorik/stimulastik og holder foredrag om sansemotorik i daginstitutioner. På voksenområdet tilbyder jeg ergoterapeutiske samtaler til sygemeldte og coach-samtaler som sundhedsordning eller til private. Sideløbende har jeg flere kommunikationsuddannelser bl.a. en coachuddannelse fra EXPAND ApS.

Kristine Amalie
Jeg har dyrket yoga siden jeg startede hos Nordisk Yoga i 2001 og jeg er vild med det!
I 2013 uddannede jeg mig til yogalærer hos Simon Krohn og Soham Johansen på deres 200 timers Yoga Alliance certificerede teachertraining i Kerala i Sydinden. For mig er yoga meget mere end blot fysiske øvelser, det er en måde at anskue livet og verden på. En vej til at finde ro og balance. Yogaen bygger på en filosofi, som jeg finder meget interessant og inspirerende og derfor er yoga ikke kun noget jeg dyrker på måtten, men i den grad også i min dagligdag. Yoga er foreningen af kroppen og sindet, men også af det individuelle og et større fællesskab. I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at du ikke konstant skal præstere og være bedst. I vores hverdag bruger vi meget tid på at være bedst og sammenligne os med alle andre, jeg vil gerne at du for en stund opgiver dette og i stedet bruger timen til at være nærværende, nydende og give dig selv en pause fra hverdagen. Udover de fysiske øvelser er åndedrætsøvelser og yoga nidra (dybdeafspænding) faste indslag i mine yogatimer. Jer er can. mag. i Religionsstudier fra SDU. Er gift og mor til to piger født i 2007 og 2013 og en dreng fra 2015.

Carina Cecilia Saatterup
Jeg er uddannet klassisk Hatha yoga lærer fra K-Yoga, Malmø og certificeret yogalærer fra Hamsa Yoga Studio, Kbh. (200- hour teacher training, approved by the Yoga Alliance). I praksis betyder det at jeg er udannet indenfor to systemer som er forskellige, men som supplere hinanden super godt. Kl. hatha er mere roligt, meditativ med stort focus på åndedrætsøvelser og dybdeafspænding, hvorimod Hamsas uddannelse lægger stor vægt på anatomisk korrekte stillinger, fysisk styrke og formåen, stor professionalisme og leg og glæde ved yoga.
For mig er det en gave at kunne formidle noget så virkningsfuldt som yoga, som på et dybt plan forener og balancere det kropslige og mentale. Min undervisningsform er uhøjtidelig dog seriøs, udogmatisk og humoristisk. Jeg elsker det kontinuerlige men krydre det gerne med nye vinkler og variationer. Som mennesker er vi i evig udvikling og det er yoga traditionen også. Derfor detager jeg stadig regelmæssigt på kurser og workshops.

Helle Olsen
Jeg ser pilates og yoga som fantastiske til at understøtte hinanden, og det giver mig ro, styrke, smidighed og overskud i hverdagen. At være opmærksom og tilsted kan læres og trænes. Det er ikke kun din krop men også dit sind, der bliver mere smidigt og stærkt. Jeg er uddannet yogalærer hos Eva Westhoff og har gennemført to pilates uddannelser: Proacademy, og Stott IMP samt Iyengar yoga årskursus i Silkeborg 2010/11.
Jeg er uddannet fysioterapeut og pilates instruktør. Jeg arbejder med genoptræning i Odense kommune/ Holluf Gård, et spændende arbejde, hvor jeg er med til at gøre en forskel.

Henrik Thorndal Machon
Yoga lærer mig at møde, mærke og værdsætte livet. Den minder mig dagligt om hvem jeg er og hjælper mig til at holde fokus, på det som virkelig betyder noget. Ønsket med min undervisning er, at hjælpe og inspirere den enkelte til at mærke sig selv og opdage og udvikle yogaens evne til at bidrage med større balance og vitalitet. Jeg underviser ud fra princippet om, at forandring i bevidstheden kan ske, hvis vi vækker den indre energi til live og lader den strømme. Og at det første skridt på vejen, er at gøre kroppen til et sundt værktøj for bevægelse og styring af de ressourcer, der findes i os selv. Min tilgang til yoga er udogmatisk, legende og let humoristisk. Jeg er uddannet fysioterapeut, uddannet i Body Flow™, certificeret Vinyasa Yogalærer fra Om Yoga/Ulrica Norberg i Stockholm. Studerer Psykologi på KU.

Jette Billund
Jeg elsker yoga!
Yoga er en måde at være i verden på; har været det for mig i 17 år, dvs siden jeg startede som kursist hos Nordisk Yoga. Yoga rummer uendelig visdom om menneskets sind, sjæl og hjerte, altså vores psyke og følelser; derfor er yoga transformerende og helende. DET er kernen i yoga for mig. Filosofien er bl.a. fortalt i den ca. 2500 år gammel “Yoga Sutras”, som er en stor inspiration for mit liv og min undervisning. De gamle tekster er en kilde til opdagelse og forståelse.
Mindfulness er en del af yoga, buddhisme og meditation og dens vestlige fødselshjælper og fremmeste fortaler, Jon Kabat-Zinn, er også en stor inspiration i mit never-ending live-studium af yoga og meditation. Sikke et eventyr!
Jeg er uddannet cand. mag i engelsk og idræt, underviser, mindfulness instruktør og yogalærer, har undervist et utal af steder, i alt fra Shakespeare til styrketræning og deltaget i et utal af kurser og workshops i ind og udland.
Men min største kvalifikation som yogalærer er, at jeg lever yoga og ved af personlig erfaring, hvordan yoga bærer mennesker igennem livskriser. Igennem livet. Med styrke, balance og glæde.
Og så elsker jeg at undervise, skabe glæde og forundring, udfordre og flytte grænser, grine og græde, rumme forskellige mennesker og give Jer oplevelsen af yoga. Velkommen.

Sira Heckmann
Sira Hechmann Knudsen
Yoga er for mig et sted, hvorfra livet kan blomstre – et dynamisk univers som på forunderlig vis kan skabe nærvær.
Min oplevelse, fascination og begejstring omkring yoga startede under en rejse til Indien i 2001. Her oplevede jeg for første gang yoga, da jeg deltog i en række yogaklasser med en ældre indisk kvinde. Dette blev begyndelsen på mit eventyr med yoga.
Sidenhen er jeg blevet undervist og inspireret af undervisere indenfor forskellige retninger i yogaverdenen, herunder iyengar-, ashtanga- og vinyasa- og hathayoga. Særligt indtryk gjorde en fantastisk 200 timers teacher training i Indien med Simon Krohn og Soham Johansen, der begge har stor viden og erfaring indenfor yoga. Der blev sået mange frø, der har formet og inspireret min undervisning. Senest har jeg stiftet bekendtskab med akroyoga, som har mange fælles elementer med yogaen, men lige så mange nye, der er med til at give mig ny inspiration til min yogaundervisning.
Ud over at være yogaunderviser – er jeg uddannet Cand. Mag. i audiologopædi fra Syddansk Universitet og ansat som Flersprogskonsulent i Faaborg-Midtfyn kommune.

Karin Lerche Sørensen
Pilates er for mig en fantastisk måde at træne sin krop på. Man opnår ro, kontrol, styrke, større kropsbevidsthed og bedre holdning og dermed balance i krop og sind.
Min ambition er at give dig succesfulde pilatesoplevelser og mærkbare resultater – uanset alder, køn, ambitioner og niveau, og jeg lægger derfor vægt på individuel variation i træningen.
Jeg har gennemført IMP indenfor Stott Pilates® og arbejder til daglig som kiropraktor, hvorigennem jeg har et stort kendskab til stabilitetstræning og rehabilitering af rygskader. Tidligere underviste jeg børn, unge og voksne i gymnastik, men har de sidste fem år undervist i Stott Pilates®.
“Efter 10 gange kan du mærke en forskel, efter 20 gange kan du se en forskel, efter 30 gange har du en ny krop”. Joseph Pilates

Bjarne Dam Larsen
“De betydningsfulde problemer vi har, kan ikke løses med den samme tankegang hvormed vi skabte dem” – Albert Einstein
Jeg er uddannet fødselshypnose instruktør hos Jacob Strachotta. Min passion for hypnose og mange gravide på mine hold ved Nordisk Yoga, og deres fantastiske tilbage meldinger har formet det jeg i dag kalder Mindful Birth.
Min mission er, at du opdager den fantastiske indre ro og harmoni du kan bringe dig selv ned i. En ro og harmoni, som giver dig den styrke du har brug for, så du kan være “med kroppen” og ikke i mod den, når det er at du skal føde – en Mindful Birth.
Jeg er oprindelig uddannet social- og sundhedsassistent og har i mange år arbejdet med kroniske smerte patienter på OUH. Siden 2008 har jeg været selvstændig psykoterapeut MPF og hypnoterapeut med praksis i Odense og Kolding.

Majbritt Young Christensen
For mig er yoga ikke kun noget, man dyrker på et hold en times tid om ugen. Udover de fysiske øvelser er det en måde til at opnå større ro og indsigt på alle områder i livet og hverdagen. Jeg har dyrket yoga siden 2000 og er i dag certificeret Iyengar Yoga lærer. Jeg elsker teknikken og præcisionen i denne form for yoga og oplever, at fokus på de små detaljer er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være tilstede i nuet. Det giver mig et godt fundament, som jeg kan tage med mig udenfor yogamåtten.
Jeg er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og arbejder til dagligt med børn og unge i Nordfyns Musikskole. Jeg er desuden freelance musiker med et aktivt virke i Danmark og udland.
“Yoga is like music. The rhythm of the body, the melody of the mind, the harmony of the soul create the symphony of life.” BKS Iyengar

Michelle Nora Lind
For mig som menneske i det moderne samfund, er yoga en vej til fordybelse. De mange aspekter giver mig nye vinkler på mit liv. Yoga giver mig ro i en travl hverdag, samtidig med at jeg styrker min krop og lærer mig selv bedre at kende.
Udover min passion for yoga, dyrker og lever jeg af min passion for musik – jeg er klassisk sanger. Yoga har givet mig styrke og fleksibilitet, både kropsligt, men også mentalt i forhold til at tackle situationer som opstår i livet. Mit kendskab til stemmens og kroppens brug i forhold til sang, hænger fantastisk sammen med måden at træne krop og sind på i yoga. Jeg er uddannet i Mysore, Indien – 200h Ashtanga Teacher Training, og tager løbende på kurser, senest med David Swenson.

Mia Thorup
Yoga er for mig et sted, hvor magi kan opstå, som vi langsomt lære at overgive os til åndedrættets tid og give slip på alt det uden for yogamåtten Det er et univers, hvor tiden kan stoppes, som vi lære at give os hen til kroppens sprog og herved tillader alle bekymringer, tanker om fremtid og fortid og planlægning at blive set på afstand med kærlige øjne. På den måde bliver yoga et sted, hvor jeg gang på gang oplever at finde hjem til et mere roligt sted inde i mig, hvor nærvær og fred kan spire fra. Jeg fik øje på yogaens mærkværdige virkemidler allerede i mine tidlige teenageår, hvilket lige siden har inspireret mig til at søge mere og dybere i yogaens univers. Denne søgen førte mig i 2016 til Indien, hvor jeg på en 200-timers TTC havde fornøjelsen af at suge viden til mig fra vidunderlige, kyndige instruktører fra en vifte af forskellige lande og yogastilarter. Ved siden af mit virke som yogi og yogainstruktør studerer jeg psykologi på SDU.

Rikke Nørbo
Yoga er for mig en rejse i mit indre, der smitter af på alt. Vi finder hjem i os selv ved at drage omsorg for os selv, lytte til vores indre og vores krop. Her igennem oplever jeg en større taknemmelighed, respekt og kærlighed for livet, naturen, universet og de mennesker jeg deler det med.
For mig er tid og ro vigtig i yoga. Det er her kroppen kan opleve, slippe og give plads til noget nyt og jeg guider åndedrættet sammen med stillingerne. Det frie åndedræt opstår af korrekt kropsholdning og åndedrættet er nøglen til at koble krop og sind. På den måde bliver det den indre oplevelse, der er i fokus og det bliver nemmere at slippe hverdagens travlhed og bekymringer og være tilstede i nuet. En oplevelse der kan øge den indre ro og styrke kærligheden til os selv og til livet. Det er alt dette, jeg brænder for at formidle og stimulere gennem min undervisning.
Jeg er uddannet Hatha yogalærer hos Art Yoga ved Eva Ingrid Westhoff 300 timers certificeret og har tidligere været elev på Skolen for Moderne Dans i København samt læst på Danmarks Jordemoderskole i København. Alt sammen danner det en rød tråd med dyb fascination over kroppens og sindets muligheder og den urkraft og livskraft der bor i os.

Senay Jensen
Det var en seriøs stress-sygemelding, der for mange år tilbage fik mig i gang med yoga og mindfulness. I dag er Yoga blevet både mit levebrød og mit hjertebarn, sammen med Thai Yoga Massage. Jeg oplever at begge praksisser hjælper os mennesker hjem i os selv, igen og igen, så vi kan stå på flad fod i livets stormvejr, samlede og rolige.
Jeg ønsker at skabe en atmosfære, i min undervisning, hvor eleven trygt kan folde sin praksis ud, så yogaen bliver en indre kropslig oplevelse, frem for en ydre præstation.
Samtidig er det min intention at lave klasser, der er kropsligt interessante og udfordrende, på en fri og legende måde. Derfor er jeg gladest, når mine elever går fra min klasse og føler sig både nærede og forfriskede.

Jeg har Hamsas 200 timers yogalærer uddannelse, som jeg har suppleret med mange kurser i ind- og udland, samt en 120 timers Thai Yoga Massage uddannelse fra Sunshine House i Grækenland.
For tiden er jeg levende optaget af Bowspring yoga, som jeg studerer hos bl.a. Desi Springer og John Friend.