Hatha Flow yogauddannelse midt i Odense hos Fyns største yogacenter 

Yogauddannelsen 2023/24 nu oprettet

På din yogalæreruddannelse vil du blive uddannet til at undervise i grundlæggende hatha og vinyasa yoga samt i åndedrætsøvelser, afspænding og meditation. Vi er ambitiøse, fordi vi mener, at yogaens mange discipliner skal være en del af en yogaklasse og dermed en del af en yogalærers baggrund. Det betyder, at du skal kunne mere end dine stillinger. Du lærer, hvad sindet og meditation kan, så du kan guide korte afspændinger og meditationer.

Du vil få udleveret et omfattende kompendium, som indeholder alt, du har brug for. Vi anbefaler desuden, at du læser enkelte, udvalgte bøger inden uddannelsesstart.

Lotusblomst bog

Indhold yogauddannelse

Yoga filosofi
Anatomi med fokus på led og bevægelse
Stillinger (asanas)
Åndedrætslære (pranayama)
Afspænding (yoga nidra)
Meditation og mindfulness
Yoga etik (yama og niyama)
Undervisningstræning
Undervisningsteknik
Underviserrollen

I din yogauddannelse vil der yderligere indgå:
Master classes i aktuelle yogaformer.
Supervision og studiegrupper
Selvstudium af et begrænset pensum
Adgang til 10 klasser på Nordisk Yoga undervejs (gælder ikke HOT-yoga og events).

Ønsker du at blive certificeret yogalærer fra Nordisk Yoga skal du bestå 2 skriftlige opgaver, samt en praktisk opgave. Ønsker du ikke at deltage i eksamen kan du - hvis du har deltaget i minimum 85% af undervisningen - modtage et diplom.

Yoga i Odense

Tidsplan 2022/23:

Første mødegang tirsdag d. 30. august 2022. Slut: søndag d. 14. maj 2023.

Der undervises tirsdage i ulige uger fra kl. 16:00 - 21:00. Derudover 5   fordybelsesweekender og en eksamensweekend:

d. 30.09-02.10, d. 11.11-13.11 (2022) og d. 3.-5.02, d. 3.-5. 03,  d. 14.-16.04 og eksamen d. 12.-14. 05 (2023). Ændringer kan forekomme.

Tidsplan 2023/24:

Start 29. august 2023 - slut 26. maj 2024.  Der undervises tirsdage i ulige uger fra kl. 16:30 - 20:30. Derudover 5   fordybelsesweekender og en eksamensweekend: 15.-17. sept.(23) og 17.-19. nov.(23) og 12.-14. januar (24) og 1.-3. marts (24) og 19.-21. april (24) eksamen 24.-26. maj (24)

Pris og betalingsbetingelser

Pris: 28.500,-
Depositum på 7.500,- betales ved optagelse og det restende beløb inden d. 15. august.  Tilmelding er bindende og tilbagbetales ikke ved afmelding af uddannelsen. Ved stop under uddannelsen er der ingen tilbagebetaling.

I prisen indgår:

  • 200 timers intensiv undervisning
  • Manual/undervisningsmateriale
  • Eksamen - frivillig
  • Certifikat - hvis bestået eksamen
  • 10 klip til de fleste klasser på Nordisk Yoga
  • Støttende gruppe af medkursister og stort netværk af undervisere og en livslang tilknytning til det fedeste yoga sted midt på Fyn!

Har du brug for mere information er du meget velkommen til at kontakte enten Jette: jettebillund@gmail.com, tlf.: 21 19 04 20, eller Vivi: vivi@nordiskyoga.dk, tlf.: 60 17 87 08.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Ansøgere

Du skal have erfaring med yoga, gerne mindst to års egenpraksis. 
Kunne afsætte tid til forberedelse og gruppearbejde. Måske har du en yogalærer i maven, men det kan også være, du vil bruge uddannelsen som selvudvikling og fordybelse af din personlige praksis.

Ansøgning om optagelse sendes til: info@nordiskyoga.dk

Ansøgningen på maximum en A4 side skal indeholde:
En kort introduktion af dig, minimum: navn, alder, adresse, mail, tlf. nr, (uddannelses) baggrund. Beskrivelse af din erfaring med yoga. Din begrundelse for at søge optagelse.

Når du optages, får du hurtigt besked, og du modtager derefter oplysninger om, hvordan du tilmelder dig.

Nordisk Yoga

Vil du deltage i et intensivt yogaforløb over 9 måneder i 2022? Et forløb, hvor du fordyber dig i yogaens mange discipliner sammen med en mindre gruppe ligesindede under kyndig vejledning.

Dit formål er enten at undervise i yoga eller at opleve yogaens magi og forvandling i din egen krop og i dit eget sind. Måske begge dele.

Nordisk Yoga udbyder nu en solid og alsidig 200 timers hatha flow yogalærer uddannelse i vores lækre, lokaler midt i Odense, hvor vi har tre yogasale og en hot yoga sal.

Nordisk Yoga har eksisteret siden 1983 og er en stor skole med mange højt kvalificerede undervisere indenfor Hatha, Vinyasa, Astanga, Iyengar, Yin, Hot-yoga og Kundalini. Desuden underviser vi i mindfulness og meditation, graviditetsyoga, efterfødselsyoga, pilates og stimulastik. Vi er en stor skole med 20 undervisere, som spænder vidt.

Yogamåtter

Undervisere

Du vil møde forskellige inspirerende undervisere undervejs i workshops og masterclasses. Hovedundervisere: Jette Billund og Vivi Korn

Yogalærer Jette

Jette

Jette lægger vægt på styrke, smidighed og bevidsthed både i sin tilgang til yoga og til livet i det hele taget. Yogaens filosofi, grundholdninger og meditative fokus er til stede i hendes undervisning, uanset om det er asanas eller meditation, der er på programmet. Hun brænder for yogaen og har et klart mål med sin undervisning.

Uddannelse: Cand. mag. i engelsk og idræt. Yogalærer og mindfulness instruktør (hatha og hotyoga). Voksenunderviser (pædagogikum). 22 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Yogalærer Vivi

Vivi

Vivi har mangeårig kendskab til yoga både som udøver og underviser. Startede i 80'erne med uddannelse på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København. Etablerede egen yogaskole i Odense og videreuddannede sig senere indenfor Iygengar- og vinyasa yoga. I dag både leder og underviser på Nordisk Yoga. Vivis undervisning har fokus på åndedræt, bevægelse og afspænding. Desuden formidlingen af kærligheden til yogafilosofi og tankegang, som har været ledetråd for hendes liv og virke.

Uddannelse: Bachelor i Idræt og Historie fra SDU. Hamsa yoga 200 TT. Gravidyoga Yogini Yoga. 30 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Testimonials

"Det har været utrolig spændende og livsbekræftende, og det har givet mig så meget personligt også. Tak for det!
Jeg har suget til mig af både Jette og Vivis energi, passion og ydmyghed for yogaen. Jeg elsker I er så forskellige og det har været en kæmpe fornøjelse og inspiration at opleve jeres engagement og tro på mig i hele denne rejse.
I har været fantastiske til at formidle og åbne yogaens verden."

Denise Skov, november 2020

At begynde på yogauddannelsen hos Nordisk Yoga var først og fremmest noget, jeg gjorde for mig selv. Fordi jeg gerne vil have yoga til at fylde mere i mit liv. Jeg havde ikke planer om at skulle undervise, men det har jeg nu! Det har været et fantastisk forløb. Personligt givende og udviklende. Jeg dyrker yoga hver morgen nu, og det har skabt en anden ro og glæde i min hverdag. Den glæde vil jeg gerne give videre til andre.
Annette Wognsen, oktober 2019.