Hatha Flow yogauddannelse midt i Odense hos Fyns største yogacenter - 200 timer

Yogauddannelsen 2024.

200 timer - 10 måneder. Start d. 30. januar - slut d. 3.november.

På yogalæreruddannelsen vil du blive uddannet til at undervise i grundlæggende hatha og vinyasa yoga samt i åndedrætsøvelser, afspænding og meditation. Vi er ambitiøse, fordi vi mener, at yogaens mange discipliner skal være en del af en yogaklasse og dermed en del af en yogalærers baggrund. Det betyder, at du skal kunne mere end dine stillinger. Du lærer, hvad sindet og meditation kan, så du kan guide korte afspændinger og meditationer. Vi har valgt at lave en uddannelse som strækker sig over lang tid, så du har god tid.

Vi - Jette Billund og Vivi Korn - har begge mange års i yogaverden og har stor undervisningserfaring både på Nordisk Yoga, events og internatkurser i Danmark og udlandet.

Du vil få udleveret et omfattende kompendium, som indeholder alt, du har brug for. Vi anbefaler desuden, at du læser enkelte, udvalgte bøger inden uddannelsesstart.

Lotusblomst bog

Indhold yogauddannelse

Yoga filosofi
Anatomi med fokus på led og bevægelse
Stillinger (asanas)
Åndedrætslære (pranayama)
Afspænding (yoga nidra)
Meditation og mindfulness
Yoga etik (yama og niyama)
Undervisningstræning
Undervisningsteknik
Underviserrollen

I din yogauddannelse vil der yderligere indgå:
Master classes i aktuelle yogaformer.
Supervision og studiegrupper
Selvstudium af et begrænset pensum
Adgang til 10 klasser på Nordisk Yoga undervejs (gælder ikke HOT-yoga og events).

Ønsker du at blive certificeret yogalærer fra Nordisk Yoga skal du bestå 2 skriftlige opgaver, samt en praktisk opgave. Ønsker du ikke at deltage i eksamen kan du - hvis du har deltaget i minimum 85% af undervisningen - modtage et diplom.

Yoga i Odense

Der undervises tirsdage i ulige uger fra kl. 16:30 - 20:30.

Derudover 5   fordybelsesweekender og en eksamensweekend:

Tidsplan 2024:

Start tirsdag d. 30. januar - slut 3. november 2024.  Der undervises tirsdage i ulige uger fra kl. 16:30 - 20:30. Derudover 5   fordybelsesweekender og en eksamensweekend: d. 1.- 3. marts, d. 19.-21. april, d. 24.-26. maj, d. 30.august-1. september, d. 4-6. oktober og eksamen d. 2.-3. november.

Pris og betalingsbetingelser

Pris: 28.500,-        Early Bird: 27.000 kr. senest 1. november 2023.
Depositum på 7.500,- betales ved optagelse og det restende beløb inden d. 15. december 2023.  Tilmelding er bindende og tilbagbetales ikke ved afmelding af uddannelsen. Ved stop under uddannelsen er der ingen tilbagebetaling.

I prisen indgår:

  • 200 timers intensiv undervisning
  • Manual/undervisningsmateriale
  • Eksamen - frivillig
  • Certifikat - hvis bestået eksamen
  • 10 klip til de fleste klasser på Nordisk Yoga
  • Støttende gruppe af medkursister og stort netværk af undervisere og en livslang tilknytning til det fedeste yoga sted midt på Fyn!

Har du brug for mere information er du meget velkommen til at kontakte enten Jette: jettebillund@gmail.com, tlf.: 21 19 04 20, eller Vivi: vivi@nordiskyoga.dk, tlf.: 60 17 87 08.

Vi glæder os meget til at høre fra d

Ansøgere

Du skal have erfaring med yoga, gerne mindst to års egenpraksis. 
Kunne afsætte tid til forberedelse og gruppearbejde. Måske har du en yogalærer i maven, men det kan også være, du vil bruge uddannelsen som selvudvikling og fordybelse af din personlige praksis.

Ansøgning om optagelse sendes til: info@nordiskyoga.dk

Ansøgningen på maximum en A4 side skal indeholde:
En kort introduktion af dig, minimum: navn, alder, adresse, mail, tlf. nr, (uddannelses) baggrund. Beskrivelse af din erfaring med yoga. Din begrundelse for at søge optagelse.

Når du optages, får du hurtigt besked, og du modtager derefter oplysninger om, hvordan du tilmelder dig.

Nordisk Yoga

Vil du deltage i et intensivt yogaforløb over 9 måneder i 2024? Et forløb, hvor du fordyber dig i yogaens mange discipliner sammen med en mindre gruppe ligesindede under kyndig vejledning.

Dit formål er enten at undervise i yoga eller at opleve yogaens magi og forvandling i din egen krop og i dit eget sind. Måske begge dele.

Nordisk Yoga udbyder nu en solid og alsidig 200 timers hatha flow yogalærer uddannelse i vores lækre, lokaler midt i Odense, hvor vi har tre yogasale og en hot yoga sal.

Nordisk Yoga har eksisteret siden 1983 og er en stor skole med mange højt kvalificerede undervisere indenfor Hatha, Vinyasa, Astanga, Iyengar, Yin, Hot-yoga og Kundalini. Desuden underviser vi i mindfulness og meditation, graviditetsyoga, efterfødselsyoga, pilates og stimulastik. Vi er en stor skole med 20 undervisere, som spænder vidt.

Yogamåtter

Undervisere

Du vil møde forskellige inspirerende undervisere undervejs i workshops og masterclasses. Hovedundervisere: Jette Billund og Vivi Korn

Yogalærer Jette

Jette

Jette lægger vægt på styrke, smidighed og bevidsthed både i sin tilgang til yoga og til livet i det hele taget. Yogaens filosofi, grundholdninger og meditative fokus er til stede i hendes undervisning, uanset om det er asanas eller meditation, der er på programmet. Hun brænder for yogaen og har et klart mål med sin undervisning.

Uddannelse: Cand. mag. i engelsk og idræt. Yogalærer og mindfulness instruktør (hatha og hotyoga). Voksenunderviser (pædagogikum). 22 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Yogalærer Vivi

Vivi

Vivi har mangeårig kendskab til yoga både som udøver og underviser. Startede i 80'erne med uddannelse på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København. Etablerede egen yogaskole i Odense og videreuddannede sig senere indenfor Iygengar- og vinyasa yoga. I dag både leder og underviser på Nordisk Yoga. Vivis undervisning har fokus på åndedræt, bevægelse og afspænding. Desuden formidlingen af kærligheden til yogafilosofi og tankegang, som har været ledetråd for hendes liv og virke.

Uddannelse: Bachelor i Idræt og Historie fra SDU. Hamsa yoga 200 TT. Gravidyoga Yogini Yoga. 30 års undervisningserfaring. Leder af retreats og workshops.

Testimonials

"Det har været utrolig spændende og livsbekræftende, og det har givet mig så meget personligt også. Tak for det!
Jeg har suget til mig af både Jette og Vivis energi, passion og ydmyghed for yogaen. Jeg elsker I er så forskellige og det har været en kæmpe fornøjelse og inspiration at opleve jeres engagement og tro på mig i hele denne rejse.
I har været fantastiske til at formidle og åbne yogaens verden."

Denise Skov, november 2020

Yogalæreruddannelsen hos Nordisk Yoga har givet mig en dybere forståelse for filosofien bag yoga samt indsigt i og sprog til selve den fysiske yogapraksis. At uddannelsen er fordelt over 9 måneder føler jeg, er ideelt for at læringen foregår gradvist i både krop og sind. Jeg har et fundament nu, som jeg vil kunne bygge videre på.

Vivi og Jette underviser på hver deres måde, og med forskellige inspirerende gæstelærere indover, bliver man som deltager opfordret til at finde sin egen vej. Jeg ville næsten ønske, jeg kunne tage uddannelsen én gang til. 

Helle Libenholt, 2022/23.