Stress af med mindfulness og yoga

  • Mindfulness er et videnskabeligt bevist værktøj til at nedsætte stress. Når du dyrker mindfulness og yoga hos Nordisk Yoga vil du opleve, at du blive mere bevidst og du kan opnå mindre stress.

  • Holdene bruger både de tusind år gamle yogaøvelser og de mere moderne mindfulness-teknikker til at balancere, styrke, smiddiggøre og bevidstgøre krop, sjæl og sind.

Video: Sådan foregår yoga og mindfulness

Mindfulness og yoga
En effektiv kombination af yogaens tusindårige filosofi og praksis og den umiddelbart tilgængelige og buddhistisk inspirerede mindfulness.

I klasserne arbejder vi med yogaens fysiske stillinger, med åndedrætsteknikker, afspænding, meditationer og med praktiske og kognitive mindfulness øvelser;

Alt sammen i en udogmatisk og humoristisk atmosfære med fokus på øjeblikkets muligheder.

Måske for at heles og udvikles.

Måske for at undgå et liv i bevidstløs automatik.

Måske for at øge din modstandsdygtighed overfor det senmoderne menneskes akilleshæl: Stress og depression.

Måske for at skabe mere ro og glæde...

Målet er alt dette.

Mindfulness Yoga Odense

Dine undervisere

Jette Billund har undervist i yoga i mere end 22 år og i de senere år mere og mere i mindfulness og meditation. Hun underviser også på retreats og workshops i både yoga og mindfulness.

Maria Lundgaard underviser i flere forskellige yogagrene i Nordisk Yoga. Hun værdsætter disciplinen Yoga Nidra, som er en dyb afspænding.

Mia Thorup er en af de nyeste undervisere i Nordisk Yoga. Hun har i 2016 taget sin grundlæggende 200-timers yoga uddannelse i Indien. Hos Nordisk Yoga underviser hun i yoga og meditation.

Hun studerer desuden psykologi på universitetet i Odense.