Der udbydes ikke kurser i babyyoga pt.

Babyyoga giver bedre søvn og fordøjelse

Baby yoga ved Nordisk Yoga i Odense

Baby yoga er klassisk yoga tilpasset til de helt små børn.

Hver øvelse er ledsaget af en sang eller et rim, som understøtter bevægelserne.

De fleste af øvelserne kan laves hjemme på puslebordet eller stuegulvet og kan nemt passes ind i en hverdag med baby.

Du eller din baby bruger ingen redskaber og behøver ingen forudsætninger – alle kan være med!

Det får du og din baby ud af baby yoga

Bedre søvn

Ligesom du får bedre søvn, når du laver yoga, får din baby det også. Du vil også opleve, at din baby får en bedre fordøjelse.

Bliver stimuleret

Yogaøvelserne stimulerer din baby og giver afslapning. I det hele taget får din baby tager hul på kropsbevidsthed og det at øve sit nærvær.

Øvelser med hjem

Alle øvelserne kan nemt laves derhjemme eller ved puslebordet. På den måde får du tips til, hvordan du stimulerer din baby i hverdagen.

Sange og rim

Alle øvelser har en sang eller et rim til, som gør det nemmere for både dig og barnet at huske dem. Og at udføre dem derhjemme for mere afslappelse.


Vi gar pt. ingen hold med babyyoga i Odense.

Kontakt os, hvis du vil have besked, når der igen er tilgængelige hold.


VIDEO: Sådan foregår baby yoga

Det siger tidligere kursister

Babyyoga var sjovt for både baby og mig som forælder, fordi det foregik i en hyggelig stemning på et lille hold. Men vi spildte bestemt ikke tiden! Instruktøren havde altid forberedt en god plan, så baby kom igennem en bred vifte af fysiske øvelser – til klangen af kendte børnesange. Man skal hverken selv kunne synge eller lave yoga-tricks, men bare følge instruktørens klare anvisninger.Malene

Din underviser

Majbritt Young Christensen  er uddannet musiker på Det Fynske Musikkonservatorium og arbejder til dagligt med børn og unge i Nordfyns Musikskole. Desuden er Majbritt freelance musiker med et aktivt virke i Danmark og udland. Mor til to drenge og kombinerer sin baggrund i yoga, musik og pædagogik på sine babyyogahold, hvor der synges og arbejdes motorisk med de små.

Majbritt Young Christensen